Се*с табу

Няколко се*с табута, които са наложени след политически или религиозен натиск!

Се*с табуТерминът секс табу става все по-относителен. В сексуалните отношения между една двойка, никой няма право да казва кое е правилно и кое не. Това, което се харесва в леглото от двама, няма как да бъде съдено от трети човек или от някакви сексуални норми.
Публичните разговори относно секса стават все по-открити и дават нови хоризонти за експериментиране. В тази статия можете да прочетете за няколко от така наречените “табута“. Въпросните “забрани“ се отнасят за сексуални практики, и са наложени под религиозен или социален натиск. В днешно време границата е твърде размита и ако за едни тя е нещо, което съществува, за други е нов поглед върху сексуалното удоволствие.

Анален секс
Въпреки, че аналния секс в днешно време е широко разпространен, много хора все още го смятат за табу. Така наречените хомофоби, смятат аналния секс за чисто хомосексуален акт, но много жени обаче са на съвсем различно мнение. Погрешно на схващанията, при анален секс също може да бъде стимулирана  Г-точката и жената да изпита много по-силно удоволствие в сравнение с вагиналния секс. Когато една двойка се ръководи само от общото мнение и поради него не е склонна да опита, тя винаги ще приема този физически контакт като нещо забранено и неправилно.

Секс по време на цикъл
Много двойки смятат, че не бива да прекъсват сексуалния си живот само защото жената е неразположена. Ако искате да сте заедно и сте достатъчно разкрепостени, то не би трябвало да има причина да имате задръжки. Ако мъжът изпитва силна страст към своята половинка в този период от месеца това в никакъв случай не го превръща в сексуално извратен маниак. Някои дами дори обичат да правят секс когато са неразположени, защото тогава вагината им е много по-чувствителна, а сексуалната възбуда е повишена. Ако сте от типа хора, които нямат сексуални задръжки или не се притесняват от физиологичните процеси през този период, то спокойно можете да забравите за думата табу в конкретния случай.

Рогоносецът
В анонимно интервю нош читател споделя, че че жена му изневерявала. В началото  бил ядосан от факта, че  го правила на глупак, но по късно осъзнал, че е изградил фетиш към самото деяние и поискал да гледа как го прави с друг. Дори имали уговорка, докато е с любовника си, да се скрие в стаята и да наблюдава сексуалния акт. Той съветва всички мъже, които са съблазнени от женена жена, следващия път, да бъдат внимателни, защото в апартамента й може да се намира и трети, който просто иска да надникне зад ъгъла.

Пегинг
Пегингът е сексуалнен акт, при който жената поставя пенис колан и прониква в партньора си. Това не се приема като хомосексуален акт, а като игра за напреднали без задръжки в сексуално отношение. Статистиката сочи, че все повече хетеросексуални мъже практикуват този вид секс с половинките си. Въпреки, че жената в този случай не може да изпита същото удоволствие, самия акт е продиктуван от взаимен интерес към усещането какво е да дадеш и какво да приемеш. Представителките на нежния пол са любопитни да наблюдават проникване, докато мъжете искат да знаят какво изпитват жените при проникване. Съвременните сексолози не смятат този вид сексуални взаимоотношения за определящи половата идентичност на мъжа, а по-скоро като знак на взаимно доверие и закрепостеност във взаимоотношенията.

Групов секс
Не малка част от мъжете и жените приемат груповия секс като абсолютно табу. Съществуват и такива, за които не е проблем да се съберат група приятели, да свалят дрехите си, да вземат куп презервативи и да се забавляват цяла нощ. В днешно време съществуват и частни клубове, където срещу определена такса можете да участвате в групов секс. В случай че доведете и партньорката си можете да бъдете освободени от въпросната такса. За много хора това е дори немислимо, но за някои се приема като сексуален лайф стайл и нещо, което е съвсем в реда на нещата.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply