img

Възможно ли е мастурбир*нето да е по-добро от се*са? Вижте ТУК!

/
/
/

МастурбиранеПартньорът ви е уморен, боли го глава, не е в настроение или изобщо нямате партньор. Няма проблем! Може да мастурбирате когато пожелаете. Мислите ли, че в някои случаи мастурбацията може да бъде по-добра от секса с партньор? Следващите няколко добри причини ще ви убедят в това. Мастурбацията е акт, в който може спокойно да експериментирате и да дадете свобода на фантазиите си без да се срамувате или притеснявате, че може да бъдете съдени от някого.

Не е нужно да ползвате или да сте запасени с презервативи и противозачатъчни хапчета за спешна нужда.

Когато ви предстои страстна среща с партньор, винаги се стремите да сте с перфектна интимна прическа. Когато сте сами със себе си и еротичните ви фантазии, на вибратора ви определено не му пука дали там долу сте гладко епилирани или не.

Как мастурбират женитеНе е нужно да се притеснявате за полово предавани болести. Знаете къде е клитора ви, как да го докосвате и стимулирате. Понякога с партньор по време на секс, тази ерогенна зона може да бъде пренебрегната.

loading...

Понякога сексът не оправдава вашите очаквания. Мастурбацията ще ви достави точно онова удоволствие, от което се нуждаете, по-продължително или кратко, но влудяващо.

На сутринта след гореща нощ, в която сте се самозадоволявали, никога няма да се събудите с чувство на съжаление, срам, разочарование или с очаквания, които няма да се оправдаят.

Не е нужно да правите кой знае какви физически усилия. Сексът изисква повече движения, смяна на секс позите.

Мастурбацията е идеална за онези дни, в които искате да се позабавлявате, но с по-малко движения.

Не обслужвате нечии нужди. Сексът освен движение е и отдаване. При самозадоволяването се отдавате единствено и само на себе си.

Сексът понякога е егоистичен, понякога безкористен. Мастурбацията е само егоистична. Понякога е хубаво да бъдеш егоист.

По време на мастурбация шансът да изпитате болка или дискомфорт е минимален.

Колко често сте симулирали възбуда и оргазъм, за да не засегнете егото на половинката си? Е, при мастурбацията няма място за фалшиви емоции.

Източник Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *