Иван и Ирина

Папарашки снимки на къщата на Иван и Ирина – вижте и най-малкия член на семейството!

В баровски палат са посрещнали новия си наследник Иван Христов и Ирина Тенчева, видя фотограф на „Ретро”. Двамата станаха родители на първото си общо дете – момченцето Самуил в края на март и вече живеят като щастливо семейство в голяма и луксозна къща.

Продуцентът и водещата обитават триетажна хасиенда в най-скъпарската част на София – кв. „Драгалевци”, и са комшии на куп видни българи, сред които и бившият премиер Иван Костов, с когото делят една улица.

Колеги на Иван и новата му жена разкриват, че баровската къща е взета под наем. Въпреки че той вече е милионер покрай успешните си и скъпоструващи тв проекти в последните години, предпочитал да не влага печалбата си в имоти, а да реинвестира в работата си. Затова сметнал, че ще е по-изгодно да си наеме ремонтиран и обзаведен дом и да не се занимава със строителни дейности, като така му остават и свободни парични средства.

„Предишната му къща струваше 4 бона на месец, но тогава наемите бяха доста по-високи. Тази сигурно е по-изгодна, защото вече няма търсене на скъпи къщи под наем заради кризата”, обясняват фнансовите подробности около бита на Иван Христов приближените във фирмата му „Междинна станция”, където е съдружник с Андрей Арнаудов. Той също нямал собствена къща, а предпочитал да сменя лукс квартири под наем.

Къщата на Иван и Ирина е същински палат

Двамата обаче нямали никакви финансови затруднения, напук на слуховете, че са пред фалит. Миналото лято, след като напуснаха ТВ7 и се оплакаха, че имат да получават доста пари от телевизията за вече свършена работа, положението им действително било тежко. После обаче се преместиха в Би Ти Ви, където имат вече две високорейтингови шоуто – „Папараци” с Николета Лозанова и „Истински истории”. Есента пък ще правят скъпо риалити шоу за над 1 млн. лв. – „Фермата”, в което звезди ще живеят на село. Така ще бетонират мястото си на топ продуценти в родния ефир, след като успяха да изместят „Сървайвър” на Любо Нейков и Евтим Милошев.

Нищо чудно тогава Иван и Ирина най-после да се сдобият с изцяло свой семеен палат, където да събират голямото си семейство. Христов има дъщеря Ава от брака си с журналистката Вихра Петрова, а Тенчева има момче и момиче – Вержиния и Спас. Доскоро децата й живееха заедно с нея и новия й мъж и продуцентът се грижеше за тях като за свои. С днешна дата обаче водещата ги е отпратила за известно време.

Водещата ползва следобедната дрямка на бебето, за да се попече на терасата

Според съседите децата били взети от татко си още когато майка им влязла в болница да ражда. Вероятно Ирина е преценила, че докато е с новородено на ръце, няма как да гледа съвсем сама и другите деца. Тя не ползва бавачка, нито пък друг вид домакинска помощ в огромната си къща. Единственият, който влиза и излиза от палата е половинката й Иван Христов. Той е натоварен със задачата да пазарува и да снабнява майката и бебето с всичко необходимо. Затова се налага по няколко пъти на ден да обикаля София с джипа си „Тойота” и да се прибира чак до „Драгалевци”, за да помага на Тенчева.

Тя пък се справя сама с цялата домакинска работа. Докато малкия Самуил спи кротко на терасата в слънчевите следобеди, тя се развихря в кухнята. За щастие бебето е доста кротко и прекарва повече от час в страната на сънищата, без да нададе глас. През това време водещата е напълно свободна и само отвреме навреме поглежда дали всичко навън е наред.

Бебето на Иван и Ирина е красиво и кротко

До терасата и обратно е най-далечното разстояние, което изминава Ирина, видя още фотограф на „Ретро”. Водещата не си подава носа извън семейния палат и прекарва дните си в къщата от сутрин до вечер. Тя все още кърми и затова не е успяла да възвърне формата си отпреди раждането. Излишните й килца, нормални за всяка родилка, са видими и вероятно това е причината суетната блондинка да замрази изцяло социалния си живот и да не иска да излиза от вкъщи.

Тенчева ходи без грим и прическа у дома и сменя токчетата с анцузи

Иван се прибира по няколко пъти дневно до дома си в „Драгалевци“, за да помага на любимата си в грижите за бебето

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply