Денди-Пенди

Денди дава Слави Трифонов на съд!

Колоритният писател Любомир Милчев, по-популярен като Денди, е изпратил жалба до СЕМ срещу Слави Трифонов.

Бившият брадър и светски коментатор се е консултирал със столични адвокати и обмисля да подаде съдебен иск срещу шоуто на слави. Причината за гнева на Денди срещу Дългия е дългогодишното му пародиране във вечерното шоу по bTV, пише „Уикенд“.

Според ексцентрика пародийният образ на Денди – Пенди, който често се появява в актьорската вечер на предаването, е вулгарен, сексистки и дискриминационен.

Денди срещу Слави„Признавам, не съм сред почитателите на този формат и не го гледам, но мои приятели с възмущение ми обърнаха внимание на пародийния телевизионен образ бна Денди-Пенди. Както може да се предположи, Пенди е като контракция на „педал“, „педераст“. Намерих видяното за извънредно безвкусно и отбелязах, че вероятно интересът е кампаниен, а в стила на подобни пасквилни предавания е да бъдат недобронамерени и акутно вулгарни.

Оказа се, че съм бил недалновиден – пародиите продължават и до днес със смайваща честота. С известно чувство за хумор човек би си казал, че са почти ненужни медийните ми изяви, тъй като ефирното време на пародирането на така изконструираната ми персона далеч ги надхвърля. Може също така да се отбележи, че от пародиите на популярни ми и така изкривен образ на шоуто определено се печели. Но чувството ми за хумор се изпари, когато бях неприятно изненадан да установя, че на улицата зад мен се подвиква тази, да я наречем опозорителна парола, при това със заплашителен оттенък намекващ разправа с мен заради онова, което според представителите им ме е превърнало шоуто на Слави Трифонов“, смята Денди.

Източник: ДунавМост

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply