се*с фантазии жени

Мили дами, не трябва да се срамувате от ТЕЗИ се*с фантазии!

Фантазиите ти не трябва да те притесняват!

Не е нужно фантазиите да имат нещо общо с реалността, затова да си представяш неща, които в действителност са ужасяващи, е напълно нормално.

1. Изнасилване

Изнасилването е популярна женска фантазия. Да си представяш, че мъжът те кара насила да правиш секс, е много възбуждащо. Обикновено жените не си представят истинско насилие, а как се оставят във властта на мъжа и се чувстват жертва, която не се съпротивлява. Това е секси.

2. Шамарчета

Много жени обичат да ги попляскват с леки шамарчета по време на секс. Това ги кара да се чувстват покорни и да се държат прилично. Тук главен е аспектът на подчинението и това, че е има вид унижение. Малко боли, но в рамките на позволеното. Ако и двамата приемате правилата на играта, няма причини да не го практикувате.

3. Ролеви игри

На жените им е приятно да се преструват на ученички. Обичат да се правят на шокирани, когато „учителят“ ги докосва или им се кара, че не са си научили урока. Ученическата униформа изглежда много секси, а мисленото връщане в детството носи положителни емоции.

4. Загуба на девствеността

В действителност загубата на девствеността често е доста неловък и не особено секси процес, затова често се опитваме да го украсим в спомените си. Придобиването на сексуален опит е интересно, затова не трябва да пренебрегваме тази възможност.

5. Съблазняване

Звучи странно, но на много жени идеята да съблазнят мъж и да си поискат секс, много им харесва. В такава фантазия трябва буквално да го умоляваш за секс, веднага. Това е един от най-лесните начини да освободиш напрежението, когато не си готова за пълна доминация.

Източник: ДунавМост

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply