Предсказания за 2017

Какво вещаят великите гадатели за 2017-та година?

Предсказания на астролози, ясновидци, медиуми, учени, светци и известни пророци от миналото.

Предсказаният на Волф Месинг

Волф  Месинг е известен пророк, който е роден на 10 септември 1899 г. в град Гура Калвария (по това време градът е бил в Руската империя). Този човек е една от най-мистериозните загадки на миналия век. Способността му да вижда бъдещето се появява в  детството му.

Именно Месинг  предсказва смъртта на Сталин по време на големия еврейския празник, наречен Пурим.

Според предсказанията на Месинг, през 2017 г. ще има много промени: ще се появят нови видове болести, светът ще се  трансформира и ще се изкачи на  ново ниво. Също така, според записките на Месинг, може да се каже, че през 2017 г. ще се появи някакъв човек, което ще спаси всички. Какво означава това – не е известно. Може би всичко ще стане ясно през следващата година.

Но това не е всичко. 2017 ще бъде годината, през която ще има  много проверки и изпитания за човечеството: ще се изменят държавните политики,  икономическата структура, властта и хората. Месинг обаче смята, че всички промени ще доведат до развитие, просперитет и прогрес.

Предсказанията  на Нострадамус

Най-известният от всички  предсказатели на Земята е  Нострадамус, който е  оставил много загадки за потомците. В неговите четиристишия и центурии, се съдържа информация, която се отнася и за 2017 г.

Около пророчествата на Нострадамус, отнасящи се конкретно за 2017 г, има много разногласия. Някои твърдят, че Нострадамус не е писал за това време, и всичко това са глупости, а други категорично настояват, че тези  четиристишия  описват събитията в нашето време.

Първото предсказание е за  неизбежността на Третата световна война, която ще засегне  всички по-големи страни, включително Русия и Китай. Краят  на конфронтацията между  страните трябва да приключи точно през 2017 г.

По време на войната ще бъде използвано ново химическо оръжие,  което ще предизвиква   тежки заболявания на кожата. Най-засегната от войната ще е  Европа. Населението ще бъде значително намалено и  европейският континент ще опустее.

Второто предсказание на Нострадамус за 2017 потвърждава сериозната  конфронтация между исляма и християнството, но ще се намеси и Китай, който ще бъде в състояние да реши конфликта.

Според Нострадамус, скоро трябва да се появи някакъв изрод (уродливо бебе). Това ще бъде знак за настъпването на мрачните дни за цялото човечество.

Началото на  тъмните дни  ще започне от Изток. Мъже в тюрбани ще отприщят   брутална война. Нострадамус е писал за военен конфликт между две арабски страни. Ще потекат реки от кръв. Другите държави няма да бъдат в състояние да останат настрани  и също ще вземат участие в кръвопролитията. Впоследствие, в смъртен бой един срещу друг,  ще застанат двата свята – християнският и мюсюлманският.

Освен това в своите  прогнози той свързва 2017 г. с подем  на световната икономика. Енергийна революция, свързана с подобряване на методите за акумулиране на слънчевата енергия, което ще позволи на хората да ползват евтино електричество.

Енергията ще се разпространява по  въздуха. Населението на планетата ще започне активно да усвоява  морските дълбини. Ще продължи активното развитие на градовете, а  учени ще пресаждат за удължаване на  живота, клонирани човешки органи.

И най-накрая – именно  през 2017 г. човечеството ще се  изправи пред  директна конфронтация с извънземна цивилизация.

Предсказания на  известния учен – климатолог Джеймс Хансен

Джеймс Хансен, специалист по  природни аномалии, черпи информация за бъдещето от  по-земни източници. Професорът предсказва  бързото топене на ледниците, което ще доведе до тежки последствия.

Според американския изследовател, част от Австралия, както и бреговете на Дания и Италия рискуват да потънат под водата. Много страни, имащи  територии  в непосредствена близост до морето и големите реки,  ще бъдат изправени пред мащабни наводнения  населените места, поради излизането на  водата на сушата. А  Сибир в условия на аномални горещини, ще бъде обхванат от пожари, които ще унищожават всичко по пътя си. / НЕПОЗНАТО

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply