Семейство Лоусън

Тази снимка на семейство Лоусън крие една много дълго пазена мръсна тайна!

Зловеща тайна, смразяваща кръвта, се крие зад тази снимка! Тя е направена малко преди зловещо клане, при което баща убива съпругата си и шестте им деца на Коледа.

Зловещата история на семейство Лоусън не е за хора със слаби сърца!

Семейната снимка, направена преди клането на Коледа, пази скандалната тайна на фамилията.

През 1929 година тютюневият фермер Чарлз Дейвис Лоусън от Северна, съпругата му и седемте им деца си правят тази тази снимка точно преди Коледа, въпреки високите разходи за семейство от работническата класа. Този акт на щедрост има скрит зловещ мотив – скоро Чарлз ще изтреби цялото си семейство, прикривайки скандална тайна.

На снимката може да видите Артур Лоусън на 16 години, сестра му Мария на 17, застанали до родителите си в задната част. Майката Фани Лоусън държи на ръце най-малкото дете на фамилията – Мери Лу, по-малките деца са се наредили отпред – Джеймс на 4, Мейбъл на 7, Реймънд на 2 и Кари на 12.

На 25 декември 1929 година Мария става рано, за да направи коледната торта, заедно с двете по-малки момчета. Кари и Майбъл излизат, за да посетят леля си и чичо си, но баща им Чарлз ги очаква с пушка зад плевнята за тютюн. 43-годишният мъж убива дъщерите си и прибира телата им в обора. След това се връща в семейната къща, където съпругата му Фани на 37 години седи на верандата. Лоусън я застрелва и влиза в къщата, където Мари, Джеймс и Реймънд вече са се скрили. Озверелият мъж обаче ги намира и убива. Накрая убива и бебето Мери Лу – причината за смъртта му е фрактура на черепа.

Седемте тела са открити със скръстени на гърдите ръце и възглавници под ръцете от най-големият син в семейството Артур, който е изпратен от баща си по рабата вечерта преди убийството. Оцелелият веднага се обръща към съседите си и те започват да се събират в дома на Лоусън. Единственият липсващ е бащата Чарли! Изведнъж събралото се в дома му множество чува изстрел от близката горичка. Полицаите се втурват натам и откриват тялото му. В него има писма, които обаче не обясняват защо той е извършил това отвратително престъпление.

След погребението къщата Лоусън започва да привлича стотици туристи, които искат да видят коледната торта на Мари, която е запазена като спомен за клането под стъкло, след като някои от посетителите са откраднали стафидите върху нея.

Артур Лоусън умира трагично при инцидент с мотор през 1945 година, оставяйки жена и четирима сираци.

Тайната на клането остава забулена в тайна до 1990 година, когато за жестокото убийство е публикувана книга. В нея децата на Стела Лоусън Боулс признават, че са чули от майка си и от други жени от фамилията Лоусън, че Фани им е доверила, как е открила кръвосмешение в семейния род малко преди Коледа. Тайната, която майката на семейството е разкрила, е връзка между съпруга си Чарлз и дъщеря си Мария. Мари споделила позорната тайна с приятелката си Елла Мей Джонсън. В една вечер, когато Мари била на парти с преспиване в Елла Мей, тя споделила, че е бременна от баща си и, че родителите и знаят за бременността.

Друга история е разказана от съсед на семейство Лоусън – Сам Хил. Той разказал, че Чарли е знаел за бременността на дъщеря си, но я заплашил да не разкрива истината на майка си, защото иначе щяло да има убити.

На семейната фотография коремът на Мари не издава бременност, но тя гледа хладно, докато погледът на баща й изглежда предизвикателно.

Източник: Канал 3

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply