изневяра

Вижте кои жени са най-склонни към изневяра!

В кои професии жените са най-непостоянни и изневеряват? Отговорът на този въпрос дава проучване, направено в Англия. Там е направена анкетата с 5650 дами, потребители на сайта за извънбрачни запознанства Victoria Milan. Допитването показва, че най-изявените кръшкачки – 21 процента, са дамите, занимаващи се с финанси, брокерство и анализи.

Противно на стереотипа, но стюардесите далеч не са най-похотливи. Те са на второ място сред най-склонните да изневеряват, 19 процента. Следват дамите, заети в сферата на здравеопазването, 15 процента.

В Топ 10 на кръшкачките намират място също служителките в сферите на бизнеса – изпълнителни директори, мениджъри, 12 процента, спортистите също са в топ 10, 10 процента от занимаващите се в тази сфера са склонни към изневери, доста по-малко са дамите, занимаващи се с изкуство – 7 процента). Онези, чиито професии са свързани с нощния живот като диджеи, танцьори, сервитьори, също са изкушени, при 6 процента от дамите тук е възможна изневяра. След тях са юристите, само 5 процента от тях кръшкат, а жените-журналисти са на дъното. Само 4 процента от тях скачат от легло в легло.

Резултатите от допитването показват, че 65 процента от участничките в допитването са спали със свои колеги. Въпреки това 85 процента от анкетираните не го препоръчват. Според същия процент жени аферата на работното място не е препоръчителна. Около 70 процента от анкетираните смятат, че връзката с колега може да завърши зле с негативни последствия за кариерата.

Източник: Канал 3

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply