Жрица на любовта

55-годишна жрица на любовта шокира със своята изповед

Възрастната жрица на любовта е учила до 8ми клас, няма деца, нито съпруг. Казва, че съдбата я е изпратрила на улицата и гладът я принуждава да продава тялото си. Труженичката разкрива, че благодарение на редовните си клиенти – двама общинари, на които съпругите им не им пускат, успява да закърпи положението си.

„Израснала съм в дом за деца, а сега живея като курва и гния в една барачка в гетото на квартал „Изток“. Сутрин ставам почти винаги гладна. Гладът и мизерията ме водят към магистралата, където цял ден вися за без пари с надежда да изкарам някой лев, за да преживея и този ден“, споделя Жаси пред „Вяра“.

„Добре че са двама общински съветници. Двамата стоят на сухо, съпругите им не им пускат често. Те са ми редовни клиенти. Благодарение на тях се сдобивам с моите дневни кървави 20 лева. Привечер ме оправя единия, а после и другият. Тираджиите ми дават по нещо, но не е с такъв размер. С парите си купувам нещо за ядене, лягам си в мръсните чаршафи и на другия ден е пак същото.“ Това е нейната нелека съдба, която тя не пожелава на никого.

Източник: gwoman.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply