уголемяване на гърди

Край на силиконовите гърди – вече има нов и безопасен метод за уголемяване на бюста!

Процедурата представлява напълно нов метод за възстановяване на обема и формата на гърдите, след някаква оперативна намеса, без да включва поставяне на силикон!

До сега, единствения шанс на българките, за реконструкция на бюста след операция, обикновено за отстраняването на някакво образование, бе именно силиконът. Имплантите, за съжаление не винаги са приложими и безопасни за пациентите. А, сега дните на силикона са преброени, съобщават ексклузивно от сайта pik.bg!

Липографтингът представлява процедура, при която мастните жлези на женския бюст се реконструират с помощта на мазнина, извлечена от тялото на пациента. Тази процедура има много плюсове, разкриват специалистите. Като за начало, в организма не се поставя чуждо тяло, което означава, че няма вероятност за отхвърляне. Освен това, силиконът е напълно противопоказен при лъчетерапия, която е необходима при онкоболните, а новият метод се съчетава безпроблемно с лечението. Не на последно място, трябва да се отбележи и факта, че от чисто естетическа гледна точка, липографтингът е много по-добър от имплантите.

Наред с положителните страни, обаче медиците съобщават, че липографтингът има и някои отрицателните такива. На първо място, процедурата отнема доста време, понеже често се налага да се направи повторно. Освен това, повечето онкоболни пациенти, за които е предназначена новата терапия, са с ниско тегло и извличането на мазнини от тях, ще бъде много по-трудно.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply