неустоими жени

3 типа жени, на които никой мъж не може да устои – провери дали си от тях!

За всеки влак си има пътници. Едни мъже харесват един тип жени, други – друг тип. Обаче има мацки, които винаги ще са предпочитани! За щастие, по нашите географски ширини е пълно с тях. Така че, нищо чудно голяма част от вас да се открият в описанията.

Съблазнителната блондинка

Пример: Мерилин Монро, Парис Хилтън

Мъжете си падат по руси жени, но това не значи, че като изсипеш перхидрола, ще ти падат в краката. Трябва си и поведение. Блондинка тип – животът е хубав, ще му се наслаждавам и хич не ми пука кое смятате за редно и нередно, винаги действа гъделичкащо на господата. Едно секси, смело момиче, което той иска да има. Умира да има!

Класната жена

Пример: Катрин Зита-Джоунс, Анджелина Джоли

Женствена, начетена, интелигентна, с маниери и поведение, с кралско излъчване и увереност. Тя е изящна, премерена, красива, истинско въплъщение на женското начало. Възбужда само с поглед! И в същото време в нея има някаква потайност. Мъжете винаги ще обожават женствените жени и това никой не може да го оспори.

Чаровната щуротия

Пример: Мег Райън, Рене Зелуегър

О, не, тя няма да го покани на театър, а ще го викне на по бира в барчето до блока. Тя е забавна, открита, разказва мръснишки вицове, а после им се смее от сърце. Тя е забавна компания, верен приятел, но и интересна любовница, от която трябва да очакваш неочакваното. Истината е, че мъжете не само си падат по такива жени, но и се влюбват до полуда в тях.

Е, момичета, вие в коя категория попадате?:)

Източник: beu.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply