img

Тайните на мъжете, които всяка жена трябва да знае!

/
/
/

Какво всъщност знаете за мъжете и секса? Провере¬те с помощта на дадения тук тест. Помислете дали всяко едно от посочените съждения е вярно или невярно.
Секс тест за жени:

1. Мъжете обичат жени, които са загадъчни в легло¬то.
2. Мъжете се възбуждат от жени, които показват, че много обичат секса.
3. Когато жената се смее и е игрива в леглото, мъжът смята, че тя го укорява за нещо, и се чувства неловко.
4. Жените се интересуват повече от хигиенните нави¬ци на мъжете, отколкото мъжете за същите навици на жените.
5. Ако кажете на мъжа какво искате в леглото, той ще сметне, че искате да поемете контрола във ваши ръ¬це, и вътрешно ще му стане неприятно.
6. За мъжа няма значение, дали искате да ви прави орален секс, стига вие да имате желание да му го правите.
7. Когато мъжът има ерекция, това означава, че е възбуден и готов за секс.
8. Основната причина, поради която мъжете говорят no-малко от жените, когато правят секс, е, че мъжете се страхуват да не се разкрият и да не изглеждат уязвими.
9. Мъжете тайно в себе си са убедени, че жената, която често поема инициативата за секс, е прекалено агресивна и не дава възможност на партньора си да се почувства като истински мъж.
10. Най-добре е да обсъдите сексуалния живот с партньора си в леглото.

Ако мислите, че поне едно от горните съждения е вярно, вие не знаете всичко, което би трябвало да знаете за мъжа и за секса. Ако смятате за верни повечето или всички съждения, бъдете благодарни, че почвате да четете тази глава! Всъщност всички твърдения са грешни и вие ще разберете защо, когато говорим за тайните, които всяка жена би трябвало да знае за мъжете и секса.

ТАЙНА 1: МЪЖЕТЕ ЧЕСТО ИЗРАЗЯВАТ СЕБЕ СИ СЕКСУАЛНО, КОГАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗРАЗЯТ ЕМОЦИОНАЛНО

ТАЙНА 2: МЪЖЕТЕ СЕ ЧУВСТВУВАТ ЕМОЦИОНАЛНО ОТХВЪРЛЕНИ, КОГАТО НЕ ПРИЕМАТЕ СЕКСУАЛ НИТЕ ИМ АВАНСИ

ТАЙНА 3:ИЛЮЗИЯТА НА ЕРЕКЦИЯТА

Наричаме този мит „илюзията на ерекцията“. Тъй като ние, жените, нямаме пенис, много неща, свързани с този загадъчен орган, не са ни ясни. Предполагаме, че ако мъжът има ерекция, той е възбуден и готов за действие. Понякога наистина е така, но не винаги е вярно. Ето малко информация за размишление:
1. Много често мъжете сутрин се събуждат с ерекция. Това не означава непременно, че са сексуално възбудени, защото ерекцията е физиологична реакция по време на съня и при събуждането. Понякога пълният мехур притиска долната част на корема и предизвиква ерекция.
2. Търкането или притискането на мъжкия член с тесни дрехи или поради дълго седене в приведена поза може да предизвика ерекция. Мъжкият полов орган има хиляди нервни окончания, които реагират на докосване и при триенето увеличават притока на кръв към него.
3. Състоянията на силно напрежение или стрес могат да предизвикат ерекция. Когато мъжът е разстроен или разтревожен за нещо, кръвоносните съдове в тялото му се свиват, кръвното му наля¬гане се повишава и може да се получи ерекция.

ТАЙНА 4: ПАРТНЬОРЪТ ВИ ЩЕ ВИ ЛЮБИ ПО-ЧЕСТО, АКО ПРАВИТЕ ПО-ЧЕСТО СЕКС С НЕГО
Жените искат повече:
• Прегръдки
• Продължителни целувки
• Бавни подготвителни любовни игри
• Разговори за чувствата в леглото
• Емоционален контакт по време на любенето
• Романтика
Мъжете искат повече:
• Спонтанност
• Физическа страст
• Игрив, сладострастен секс

ТАЙНА 5: МЪЖЕТЕ ОБИЧАТ ЖЕНИТЕ ДА ИМ ПРАВЯТ ОРАЛЕН СЕКС
Знам, че си мислите: Какво толкова тайно има в това? Да, но тайната не е в това, да знаем, че мъжете обичат орален секс, а в това да разберем защо е така и да гледаме на този сексуален акт от друга гледна точка. Почти 100 % от мъжете, които съм интервюирала, споменават колко много обичат жената, която им прави орален секс. Проблемът е там, че много жени не харесват да правят орален секс по ред причини — мислят, че е мръсен, мислят, че е противен, тъй като мъжете уринират през пениса, чувстват се нервни и несигурни в това, което правят.
Предлагам ви една различна гледна точка към оралния секс. Пенисът на мъжа е не само най-чувствителната част от тялото му, а и най-уязвимата. Той олицетворява неговата мъжественост, чувството му за власт, идентичността му. Мъжете се чувстват уязвими по отношение на пениса си по много различен начин от чувството на жените за уязвимост по отношение на тяхната вагина. Вагината на жената е скрита, пенисът на мъжа е видим. Когато мъжът се възбуди, не може да не забележите това, когато жената се възбуди, никой друг освен нея не може да забележи.

ТАЙНА 6: МЪЖЕТЕ НЕ ОБИЧАТ ЕДНОВРЕМЕННО ДА ГОВОРЯТ И ДА ПРАВЯТ СЕКС
МЪЖЕТЕ СЕ ОТДРЪПВАТ СЛЕД СЕКСА, ОПИТВАЙКИ СЕ ДА ВЪЗСТАНОВЯТ ОТНОВО „КОНТРОЛА НАД СЕБЕ СИ“, СЛЕД КАТО СА ГО ИЗГУБИЛИ ПО ВРЕМЕ НА ОРГАЗМА СИ.

Из книгата на Барбара де Анджелис „Тайните за мъжа, които всяка жена трябва да знае“

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *