img

8 факта, за оргазъма при мъжете, които задължително трябва да се знаят!

/
/
/
loading...

1. Редовната еякулация намалява риска от рак

Мъже, несъмнено осъзнавате, че честата еякулация ви влияе прекрасно, но знайте, че тя има благотворен ефект и върху здравето. При мъжете, които стигат до повече оргазми (поне 20 на месец) рискът от рак на простата намалява с 20%.

2. Изстрелва се супербързо

Може да не сте Супермен, но знайте, че малко неща на този свят са по-бързи от скоростта на мъжката еякулация. Тя е по-бърза от скоростта на който и да било спринтьор на света, запомнете го и се чувствайте горди!
3. Оргазмите са най-добри по време на сек
Приемете, че колкото и сръчни да сте станали, оргазмът с партньор е незаменимо преживяване, в сравнение със соло изявите. И мъжете, и жените проезвеждат 400% повече пролактин – един от хормоните на екстаза – след секс, отколкото се отделя при маструбиране.
4. Мъжете също могат да изиграят оргазъм
Не само жените са добри в това, но хубаво е, че малко от тях го осъзнават. Мъжете също без проблем могат да изиграят оргазъм. Причината да го направят най-често е тривиална – спи им се.
5. „Суша!!!“
Сухият оргазъм е познат като „ретрограден“. Случва се когато семенната течност се стича в пикочния мехур, вместо да излезе през отвора на пениса. Обадете се на лекаря си, ако имате усещане, че нещо не е наред!
6. Оргазъм като джакпот
Множеството оргазми един след друг са да удариш джакпота! Докато повечето момчета имат нужда от поне 30-минутен прозорец, за да си отдъхнат след секс, възможно е да се научите да получавате оргазъм след оргазъм. Това става като сменяте често позите, по този начин контролирате нивата на тестостерон до такава степен, че наиситна да се усетите като тото-милионер. Успех!
7. Най-добрите плувци се класират първи
Според научни изследвания, сперматозоидите, които пристигат с първата вълна на еякулация имат по-добри ДНК показатели и са най-способни, когато целта е да се сдобиете с наследници, благодарение на тяхната пъргавина.
8. Забравте хапчетата за глава – оргазмът е най-доброто лекарство
Имате непоносимо главоболие? Оргазмът е най-големият лек. Той изпълва мозъка с ендрофин,затова просто залавяйте се „за работа“. Достигането до оргазъм е по-приятно от джогинг и хапчета, нали?
Източник: lifebg.net
Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *