мъжки оргазъм

8 факта, за оргазъма при мъжете, които задължително трябва да се знаят!

1. Редовната еякулация намалява риска от рак

Мъже, несъмнено осъзнавате, че честата еякулация ви влияе прекрасно, но знайте, че тя има благотворен ефект и върху здравето. При мъжете, които стигат до повече оргазми (поне 20 на месец) рискът от рак на простата намалява с 20%.

2. Изстрелва се супербързо

Може да не сте Супермен, но знайте, че малко неща на този свят са по-бързи от скоростта на мъжката еякулация. Тя е по-бърза от скоростта на който и да било спринтьор на света, запомнете го и се чувствайте горди!
3. Оргазмите са най-добри по време на сек
Приемете, че колкото и сръчни да сте станали, оргазмът с партньор е незаменимо преживяване, в сравнение със соло изявите. И мъжете, и жените проезвеждат 400% повече пролактин – един от хормоните на екстаза – след секс, отколкото се отделя при маструбиране.
4. Мъжете също могат да изиграят оргазъм
Не само жените са добри в това, но хубаво е, че малко от тях го осъзнават. Мъжете също без проблем могат да изиграят оргазъм. Причината да го направят най-често е тривиална – спи им се.
5. „Суша!!!“
Сухият оргазъм е познат като „ретрограден“. Случва се когато семенната течност се стича в пикочния мехур, вместо да излезе през отвора на пениса. Обадете се на лекаря си, ако имате усещане, че нещо не е наред!
6. Оргазъм като джакпот
Множеството оргазми един след друг са да удариш джакпота! Докато повечето момчета имат нужда от поне 30-минутен прозорец, за да си отдъхнат след секс, възможно е да се научите да получавате оргазъм след оргазъм. Това става като сменяте често позите, по този начин контролирате нивата на тестостерон до такава степен, че наиситна да се усетите като тото-милионер. Успех!
7. Най-добрите плувци се класират първи
Според научни изследвания, сперматозоидите, които пристигат с първата вълна на еякулация имат по-добри ДНК показатели и са най-способни, когато целта е да се сдобиете с наследници, благодарение на тяхната пъргавина.
8. Забравте хапчетата за глава – оргазмът е най-доброто лекарство
Имате непоносимо главоболие? Оргазмът е най-големият лек. Той изпълва мозъка с ендрофин,затова просто залавяйте се „за работа“. Достигането до оргазъм е по-приятно от джогинг и хапчета, нали?
Източник: lifebg.net
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply