Потресаваща история

Вижте потресаващата изповед на една 300-килограмова жена!

Пати Санчес е жена, която просто искала да бъде обичана. Когато намерила човек, с когото да сподели живота си, тя искала да изпълни всичките му желания, колкото и странни да били те. Мъжът до нея винаги й казвал да си хапва повече.

В един момент нещата стигнали дотам, че любимият й изготвил диета, която съдържала по 30 хиляди калории на ден. Да, звучи невъзможно, но е факт. Пати буквално се тъпчела с най-калоричните храни, защото приятелят й я искал по-пищна. Мъжът обаче имал истински фетиш към наднорменото тегло, който от ден на ден започнал да се отразява все по-зле на здравето на Пати.

12

Когато Санчес станала над 300 килограма, тя осъзнала, че гаджето й вече не се задоволява само с това да я тъпче по цял ден. Открила, че на компютъра си той гледа клипове с още по-дебели от нея жени.

Пати осъзнала, че мъжът, когото мислела, че обича, всъщност я е докарал до пристрастеност – и към него, и към храната, която поглъщала с килограми.

„Осъзнах, че „храня“ тази връзка с илюзии. Затова скъсах с този човек, за да съхраня себе си, защото умирах от бавна и мъчителна смърт заради собствената си тежест.

Стига се дотам, че Пати трябва да използва инвалидна количка, за да се придвижва. Не можело да става и дума да пътува със самолет със своите 320 кг.

13

Повратният момент, в който решава, че трябва да се промени е денят, в който не може да се изправи от леглото. „Бях буквално прикована към него, нямаше никой наоколо, който да ми помогне. Тогава реших да отслабна.“

След като зарязва гаджето си, тя сваля над 107 кг. Но не смята да спира дотук. Битката предстои. Тя си струва, защото Пати е майка на четири деца. Двамата й големи сина много се радват, че майка им си е върнала свободата, защото за нея това означавало най-после да обърне внимание на здравето си. Тя все още се движи предимно с инвалидна количка, но вече е преминала към здравословна диета – храни се със главно със салати от зеленчуци и прави редовно упражнения за сваляне на теглото.

Skandalni.eu

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply