Час на раждане

Знаете ли, че часът, в който сте се родили определя Вашата личност? Вижте повече ТУК!

Чували ли сте някога, че часът на раждането действително влияе върху вашата личност?
Някои вярват, че той определя нашия начин на съществуване, нашите умения и нашия характер. Погледнете и вие и разберете, дали е вярно.

Между 00:00 и 2:00:

Вие се чувствате по-уверени и комфортно в социални ситуации, които са ви познати. Винаги търсите стабилност и сигурност и затова повечето хора ви мислят за доста дистанциран човек. Искате да се образовате и да насърчите хората да живеят с положителни социални ценности. Вашето семейство е приоритет номер едно.

Между 2:00 и 4:00:

Вие сте нервен и любопитен, винаги търсите нещо ново. Прекрасен събеседник и верен приятел. Обичате да четете, да пишете и да пътувате, но предпочитате леки спортни дейности.

Между 4:00 и 6:00:

Вие трябва да се научите, как да отстоявате себе си. Загрижени за запазване на ресурсите и ви е грижа за бъдещето. Обичате да помагате и това мотивира хората около вас. Романтичен сте, но понякога сте малко инат.

Между 6:00 и 8:00

Вие се чувствате прекрасно във всяка артистична сфера. Имате нужда да се чувствате специален и важен, освен това изисквате много от самите вас. Имате прекомерна нужда да одобрение. Вие сте естествен лидер, който може да бъде твърде деспотичен понякога.

Между 8:00 и 10:00

Вие сте много чувствителен. Медитацията ви кара да се почувствате спокойни и обновени. Харесва ви да прекарвате времето сами и не търсите слава. Искате да дадете на другите мир и хармония в техните души.

Между 10:00 и 12:00


Имате отворен характер. Искате да бъдете с тези, които споделят вашите интереси. Вие сте добър отборен играч и знаете, как да сближавате хората. Вие винаги сте в търсене на нови приятели, страхотни моменти и забавни преживявания.

Между 12:00 и 14:00

Вие сте амбициозен и отговорен човек, който знае, как да се справя ефективно с всякакви задачи. Имате нужда да се възхищавате на някого, който знае точно какво иска, но бъдете внимателни: вашите професионални постижения могат да застрашат вашия личен живот.

Между 14:00 и 16:00

Вие сте много активни и с приключенски дух. Вие отричате рутината и постоянството. Винаги готови да изследвате нещо ново. Нетърпеливи, що се отнася до разширяване на кръгозора и вие постоянно търсите отговори на най-трудните философски въпроси.

Между 16:00 и 18:00

Вие сте позитивен и енергичен човек, който има жажда за решаване на най-големите загадки на живота. Често се чувствате твърде уплашени, за да се отворите към някого и да споделите чувствата си. Вие не вземате нищо за даденост, особено доверието и любовта.

Между 18:00 и 20:00


Вие имате един специален подарък: можете да се чувствате нуждите на другите и имате невероятна способност да се поставите в обувките на другите. Вие определено не сте конфликтна личност.

Между 20:00 и 22:00

Вие сте брилянтен актьор в поддържаща роля. За да се чувствате добре, няма нужда да играете главния герой – вие се чувствате чудесно, когато помага на другите хора. Искате да бъдете оценен от другите. Перфекционист и определено не ви се нрави допускането на грешки.

Между 22:00 и 00:00


Знаете точно, кой сте и какво искате. Блестите с радост и жизненост. Цените креативността и копнеете за внимание и слава. За да постигнете целите си, доста често се издигате отвъд границите ви.

Източник: ponichka.com

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply