img

Дъщерята на Анита Мейзер с разтърсваща изповед за смъртта на Николай

/
/
/
„Мама не е убиец!“.
Това сподели ексклузивно дъщерята на Анита Мейзер – Джули, цитирана от в. „България Днес“. Наследничката на популярната сексбомба избягва да говори с медии след смъртта на нейния доведен баща Николай. Причината за това е жестокият натиск, който се оказва срещу популярната дама.
„Моята майка е невинна – добави още красивата Джули. – Убедена съм в това. Тя обичаше много своя съпруг. Най-големият проблем в цялото дело и в шума около него е известността на мама. Тя е популярна и медийна личност. При подобни случаи съдиите могат да се повлияят.“

Джули категорично отрича лансираните мотиви за планираното убийство. Според сестрата на Николай – Милена, причината за бруталното посегателство е финансова. По време на делото във Варненския окръжен съд следствието така и не успя да докаже нещо подобно.

„Не е възможно мама да убие човека, когото обича – аргументира се Джули. – Тя не е способна да му навреди. Пределно ясно е на всички, че няма как 50-килограмов човек да направи нещо подобно на Николай. За жалост мама е добра и наивна. Мислеше си, че когато каже всичко, което знае, ще се разбере истината. Тя е страхотна душа и много наивна. Нейната цел е била да покаже на всички какво точно се е случило. Опита се да помогне на следствието. Когато си искрен в подобни случаи, това може да изиграе лоша шега. Ако беше извършила подобно ужасно нещо, щеше да мълчи.“

Джули се опитва да окуражава и да поддържа своята майка, която в момента е в Сливенския затвор. „Надявам се всичко да се оправи – разказа щерката. – Защо никой не отчита, че мама е загубила човек. Представете си какво й е на нея. Те бяха доста време заедно с Николай и са прекарали много хубави моменти.“

52-годишната Мейзер ще се опита да се бори на втора инстанция. Роднините на Николай също искат по-голяма присъда от 3-годишната. Сексбомбата се надяваше да бъде пусната условно. Това не се случи, след като Анита се опитала да подкупи разследващ полицай със сумата 30 000 евро.

Джули и нейната майка са били изключително близки. По време на убийството на Николай, което стана на 13 август, дъщерята беше в Гърция на почивка.

Щерката е рожба на Мейзер от нейния първи брак. Бащата умира от инфаркт, а Анита с тийнейджърката заминават за Америка през 2008-а. Чаровната Джули завършва училище, а след това и университет. Тя живее в Лас Вегас, но след убийството през миналото лято се върна в България, за да бъде опора на своята майка.

Мистерията с убийството на Николай Димов все още не е разяснена въпреки многобройните експертизи. Една от основните версии е, че съпругът на Анита Мейзер е бил притискан от 100-килограмов мъж, за да не мърда, докато са били затягани свинските опашки. Изводът е направен заради наранявания в областта на кръста и на лактите. Следователите смятат, че това е признак на борба, което го доказват и бруталните снимки (18+) на трупа на Николай.

Подобна линия на престъплението отхвърля варианта Мейзер да е действителният извършител на убийството, но това се разминава с показанията на Анита. Според нея смъртта е настъпила при доброволното връзване на Николай със свинските опашки.

Мотивът за финансовите проблеми на Мейзер също издишат. В материалите по делото има много любопитен момент. В него се казва как сексбомбата е платила за последната татуировка на своя съпруг. Освен това Мейзер е имала намерение да купува парцели във варненския квартал Галата.

Молба да я пуснат от килията, докато тече процесът, е подала Анита Мейзер. Делото ще се гледа следващия вторник – 24 януари. В момента Желева е в общежитие от закрит тип към Сливенския затвор, след като бе осъдена на 3 години от варненските съдии. Адвокатите на удушения Ники са обжалвали решението, като искат назначаване на нови експертизи. По думите им Николай е бил бит и след това вързан, но едва ли Анита се е справила сама с едрия мъжага.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *