50-годишна учителка

50-годишна учителка взриви нета с провокативна фотосесия!

50-годишната начална учителка Катрин Кармен от Англия придоби голяма популярност в интернет с нетипично откровени снимки за нейната възраст. Преподавателката публикува в социалните мрежи серия от фотографии в секси пози като по този начин тя поискала да отбележи своя юбилей, пише „Мирър“.

Майката на две деца обяснява пред британското издание, че се чувства като младо момиче и пълна с енергия. Снимките тя направила в Манчестър при професионален фотограф, който запечатал Катрин в пикантни пози.

Учителката заявява, че нейната дъщеря отначало била огорчена и смутена, когато видяла снимките в мрежата, но след това променила мнението си и вече се гордее с нея.

„Разсъблякох се за фотосесията, защото жените на моята възраст, които имат пораснали деца вече не се чувстват уверени и привлекателни. Много е важно отново да откриеш и харесаш себе си, отново да бъдеш девойка. За своите деца – 20-годишната Елиза и 17-годишната Арона, аз винаги ще бъда просто майка, с което се гордея. Аз обичам децата си, но започнах да забравям, че съм и жена“, споделя Катрин Кармен.

Според думите й, пред обектива тя отново се почувствала желана.

Превод и редакция: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply