идеалната любовница

Каква трябва да бъде идеалната любовница, според българските мъже?

Всички жени искат да имат любим човек до себе си.

В тази връзка, освен да го намерите, вие трябва и да го задържите. Сексът съвсем не е единственото, но е много силно оръжие, с което можете да го постигнете.

Има много проучвания, основно на американски агенции, на тема какво разбират мъжете под понятието “идеална любовница”.

Сексоложката Наталия Кобилкина направи проучване какво означава “идеална любовница” според българските мъже, съобщава iwoman.bg

Идеалната любовница:

1. Проявява инициатива. Не е тайна, че мъжът иска да бъде съблазнен и за него е важно, жената да му показва, че го желае и сама предлага да прави секс. Много хубаво е, ако след лека вечеря, тя го погледна в очите и да му каже: Миличък, искам да го смуча и след това да правим див секс.

2. Поддържана и красива. Мъжете не държат жените им да са като Анджелина Джоли, но държат да няма косми, да спортува, да е подредена, дрехите й да й отиват и да отговарят на неговите изисквания за красота и т.н. Жената има две основни задължения в живота: да бъде красива и да бъде щастлива! Това е!!!! Ако тя спазва тези закони, мъжете в нейния живот ще се грижат за останалото.

3. Готова за експерименти. Мъжете обичат и се възбуждат от новите неща. Те искат да пробват и да тестват. Затова искат жена, която постояно ги провокира да правят нещо ново. Нови пози, нови мeста, нови играчки, дори може би нови партньори. Бъдетe смели и помнете, жените обичат стабилност и сигурност, мъжете – да разширяват хоризонта на своите възможности.

4. Обича всички видове секс. Под всички разбирайте, че самата тя с удоволствие предлага да прави орална любов и с удоволствие преглъща, казвайки: мдам, много си вкусен! Също така с удоволствие прави анален секс. Бъдете креативни.

5. Казва за своите желания и дава обратна връзка. Мъжете не са ясновидци и те не могат да знаят какво искате от тях в секса. Затова е важно всяка жена кратко, точно и конкретно да му обясни какво иска и какво очаква от него. Освен това мъжете са умни и, ако им кажете какво и как ви харесва два-три пъти, те ще се научат и няма да ви се налага да им обяснявате едно и също нещо всеки път. След секса можете да споделите какво ви харесва най-много и какво бихте могли да направите по-добре.

6. След секс да не говори за отношения. За мъжете сексът е като спорт и няма нужда след като приключите да ги питате: ние сега имаме ли връзка или кога ще ми звъннеш. Хубаво е просто да го похвалите и да му кажете комплимент, свързан с неговите мъжки качества (сила, увереност, най-добрият любовник и т.н.). Мъжете имат нужда от вашето възхищение.

7. Да обича тялото си и да го познава. Често дамите се притесняват, че тяхното тяло не е идеално, че имат целулит, стрии и т.н. Заради тези причини те не позволяват на партньора им да ги гледа и искат да правят секс на тъмно. Но за повечето мъже е важно те да гледат жената по време на секс! Имайте предвид, че за мъжа всяка жена изглежда красива и секси по време на секс! Научете се да обичате тялото си и вашите гениталии. Забележете какви докосвания най-много ви възбуждат, определете своите сексуални зони и споделете за тях на вашия партньор. Правете секс през деня и се наслаждавайте и двамата от гледката.

8. Да бъде мръсница. Мръсница е голям комплимент за една жена. Ако всяка жена успее да бъде мръсница за съпруга си в леглото, то със сигурност броят на изневерите би се намалил драстично. Мръсницата винаги е готова. Тя иска секс и излъчва сексуална енергия. За да събудите това в себе си, четете порно разкази, говорете за секс на глас, гледайте филми, свързани със секс, яжте храната бавно и с удоволствие. Добрата любовница се фокусира над това – да намира удоволствие навсякъде.

Вие сте жени и сте родени за удоволствие! Помнете това и позволете на себе си да бъдете красиви, обичащи, обичани и щастливи!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply