img

9 типа болежки, които са в следствие на емоционалното ви състояние!

/
/
/
Едно от нещата, които западната медицина винаги е игнорирала е връзката между тялото и ума, духа и емоциите.

Човешките същества често виждаме доказателства за това колко свързани са физичното и емоционалното, но също толкова често просто не обръщаме внимание. Започни пътя си към холистичното здраве като следиш за тези знаци:

1. Главоболие
Главоболието може да е причинено от стреса през деня. Отделяй време за релаксация и намаляване на стреса ежедневно.

2. Болка във врата
Ако изпитваш болка във врата си, може да имаш проблем с това да простиш на някого за нещо или пък на себе си. Когато те заболи вратът, помисли за нещата, които обичаш у другите.

3. Болка в раменете
Болката в раменете може да е индикатор, че носиш тежко емоционално бреме. Фокусирай се в проактивното решаване на проблема и прехвърляне на част от тежестта върху друг.

4. Болка в горната част на гърба
Болката в горната част на гърба може да е знак, че нямаш достатъчно емоционална подкрепа. Може да се чувстваш необичан(а) или нежелан(а). Ако нямаш човек до себе си, може да означава, че е добре да излезеш на среща…

5. Болка в долната част на гърба
Болката в ниската част на гърба може да означава, че много се тревожиш за пари. Потърси вариант за повишение или пък подобри планирането на финансите.

6. Болка в лактите
Болката в лактите говори за това, че се съпротивляваш на промяната в живота си. Ако ръцете ти са вдървени, такъв е и животът ти. Направи компромис, пораздрусай нещата малко.

7. Болка в ръцете
Болката в ръцете може да означава, че не се протягаш към околните по начина, по който трябва. Помисли как да направиш нови приятели, да отидеш на обяд с колега, изобщо създай нови връзки.

8. Болка в бедрата
Бедрената болка може да означава, че те е прекалено страх да се движиш. Страхът от движение се отнася към съпротива на промяната. Може също да значи, че внимаваш прекалено много, когато трябва да взимаш решения.

9. Болка в колената
Болката в коляното може да означава, че егото ти е прекалено голямо, че се взимаш прекалено на сериозно. Успокой топката. Свърши малко доброволчески труд. Помни, че си смъртен.

Източник: megavselena.bg

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *