Уникална маска за коса

Уникална маска за коса със светкавичен ефект – трябва да се пробва!

Косата е най-видимата част от нашето тяло, затова трябва да полагаме нужните грижи, за да е красива, жива и с обем.

Всички се възхищаваме, когато видим буйна коса, която е здрава, с блясък, с обем и без пърхот. Именно косата е най-видимата част от нашето тяло, затова трябва да я поддържаме в отлично състояние.

Днес ще ви предложим една много лесна маска за коса, която ще ви дари така желания обем и ще я накара да заблести, обещава Фрамар. Основната съставка, която участва в тази светкавична маска, е желатинът.

Доказано е, че в желатинът има голяма концентрация на протеини, които участват в състава на ноктите и косата ни. Затова и често козметичните ни продукти за коса и нокти присъства тази съставка. Желатинът прави косата ни по-здрава, еластична и бляскава и най-хубавото е, че стимулира растежа й.

В домашни условия също можете да си направите тази лесна маска, с която ще подхраните косата си. Нужни са ви само следните продукти, които се намират във всяко домакинство.

Маска за косаВземете 1 суп.лъжичка желатин. Поставете го в купичка с 3 суп. лъжици топла вода, за да се разтвори добре. Нужно е интензивно да разбърквате, за да не се получат неприятни бучици. Когато желатинът се разтвори добре и набъбне достатъчно, добавете 1 чаена лъжица от подхранващ шампоан, който ще си изберете според вашия вкус.

След това трябва да нанесете тази готова маска върху косата си. След това покрийте главата си с найлонова шапка и така постойте минимум 20-25 минути. Накрая измийте косата си добре със същия подхранващ шампоан.

Сами ще се убедите в обема, който ще постигнете. Споделете и с приятели ползотворния ефект.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply