img

Известна екстрасенска разкри как да разпознаем изнънземните около нас!

/
/
/
На нашата планета живеят и същества, които не са родени на Земята. Такива например са мистериозни създания, които известната екстрасенска Дорийн Върчу нарича „въплътени извънземни”.

Те са натоварени със специални мисии и имат свръхестествени способности. Но на външен вид не са различават кой знае колко от обикновения човек. Въпреки това тези пришълци притежават някои белези, по които могат да бъдат разпознати.

Така например за извънземния произход на един привидно нормален човек може да подсказва дребната фигура, слабото телосложение и фините кости, обяснява Върчу.

По думите й по формата на очите на човек също може да се разбере дали е по-специален. Тя разкрива, че очите на въплътените извънземни, с които се е срещала, имали формата на бадем, а крайчетата им сочели надолу.

Друг признак, по който тези необикновени създания могат да бъдат разпознати, е техният невзрачен вид. За да не се набиват на очи, те не слагат претенциозни и екстравагантни дрехи.

По-специално е и поведението на тези хора. Те са изключително добри, миролюбиви и всеотдайни, тъй като тяхната мисия е да помагат на земляните. Въплътените извънземни нямат амбиция да се издигат в обществото. Те обаче се стараят да са сред възможно най-много хора, за да ги подкрепят, когато имат нужда от помощ. Можете да разпознаете пришълците и по коренно различния им светоглед. Те не чувстват необходимост да създават традиционни връзки. Не сключват брак и нямат наследници.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *