img

Супер хитрина за жени: Как да го хванете, че ви кръшка във Фейсбук!

/
/
/
Споделянето на огромно количество информация в социалните мрежи създава редица въпроси пред дамите:

Трябва ли да го отбележа на тази снимка? Ще промени ли семейното си положение? Дали е прекалено обвързващо, ако напиша статус на стената му?

По-притеснително обаче е дали той не си пише с други момичета. Да си го кажем направо! Фейсбук е страхотно средство да поддържаш връзка с близки и познати, но също и за срещи с непознати хора, а защо не и да стартираш нова връзка.

Ето няколко признака, че може би вашият човек ви мами във Фейсбук. Ако забележите някой от тях или всички, не бързайте да ги изстрелвате веднага. Вместо това използвайте тези козове, за да започнете разговор и да зададете въпросите си. Е, ако не получите отговор, значи е ясно – вашият човек ви кръшка виртуално, а защо не и реално.

Не сте приятели във Фейсбук

Връзката ви не е нищо серозно! Тогава това е ок. Малко странно, но пък на кой не му е нужно лично пространство. Ако и двамата сте се разбрали за това още в самото начало, то тогава всичко е наред. Ако обаче вече излизате от месеци, а той още не ви е добавил към приятелите си, това е сериозна причена за подозрение.

Непрекъснато е на линия

Ако гаджето ви е във Фейсбук 24 часа, 7 дни в седмицата, то причината е, че има нещо там, което го привлича. Това е може би някоя друга жена.

Приятели сте във Фейсбук, но все още има скрити публикации

Фейсбук настройките за поверителност се използват, за да подобрим сигурността на профила си, но ако той крие нещо от вас, това е лош знак. Ако отхвърля снимките, но които сте го отбелязали и те не се появяват на стената му, имайте едно на ум. Ако е горд с вас, защо да ви крие.

Държи се все едно не съществувате във Фейсбук

Ако той ви харесва, обича и уважава, със сигурност ще споделя и интересите ви и ще харесва всичко, което публикувате на страницата си. Ако не го прави, значи интересът му към вас се е изчерпал.

Прави се на хитър

Не е нужно да искате паролата за неговия Фейсбук! Това е неговото лично пространство и той има право на личен живот. Но ако сте седнали зад него и надничате през рамото му, а той веднага крие телефона си или пък затваря лаптопа си, имате право да задавате въпроси.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *