линии на ръката

Знаете ли какво означават тези линия на ръката ви? Разберете ТУК!

Гледането на ръка е станало известно преди стотици години. То е създадено от хиндуистки астролози, пише zajenata.bg.
Първото споменаване на това явление е в Китайската книга, а след това доста бързо се разпространява из Източна Азия. По-късно идва и в Европа. Днес хиромантията (гледането на ръка) е изкуство, което се практикува активно.
Един от най-лесните начини да практикувате този метод е не само да търсите знаци по дланта си, но и да наблюдавате китката си. На ръцете ни има уникални линии. Смята се, че колкото повече линии имат хората, толкова по-дълго живеят. Най-често хората имат по 2-3 линии, но има случаи, в които са по 4. Всяка от тях има свое собствено значение и може да ви разкаже за най-важните неща от живота ви. С помощта на първата линия пък може да разберете за здравословни проблеми.
Първата е най-важната линия, която разказва историята на вашето здраве. Ако тя е непрекъсната и ясна, това означава, че всичко ще бъде наред. Ако е трудно да се види и е по-бледа, то ще имате слабости и проблеми.
Съществува разлика между половете. Ако тази линия е пречупена при жените, това може да означава гинекологични проблеми, например, със зачеването. При мъжете – проблем с простатата или с репродуктивната система.
Втората линия измерва нивото на богатството ви. Ако тя е ясна, значи ще имате светло и сигурно бъдеще.

Третата линия показва нивото на енергия, което имате.

Колкото линията се вижда по-добре, толкова по-добър резултат трябва да очаквате. Ако тя е ясна и непрекъсната, вие ще се превърнете в много силен човек.

Фактът, че имате три линии, които се виждат, гарантира, че вие ще живеете от 69 до 84 години.

Четвъртата линия се появява в най-редките случаи. Тя минава успоредно на третата, така че е свързана с нея. Наличието на такава линия означава, че вие ще имате не само власт, но и наистина стабилна позиция в живота. Тези, които имат четвъртата линия, ще живеят повече от 84 години!

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply