деца червения петел

Какви ще бъдат децата родени през годината на Червения Петел?

Силно естественото любопитство и оптимизъм ще характеризират личностите, които ще бъдат родени през 2017 г. , твърдят експерти от китайския хороскоп.

В годината на Петела ще се родят много лидери, личности със силни организационни умения, или характер с „твърда ръка“.

Как да бъдете най-добрият родител, ако станете баща или майка на малък Петел, как да помогнете за училище и в отношенията на детето с другарите?

От най-ранните дни, малкия Петел няма да толерира и няма да се отегчава в нито един момент. От любопитство, оптимизъм и огромен темперамент, много бързо ще покаже готовност, че може да организира всичко и всички около себе си. Ако е заобиколен от братя или сестри, скоро ще стане съдия при всеки спор – той е този, който ще решава кой е добър и кой не.

Дружелюбността е безспорно качество на малките Петли, но ще забележите, че най-обича да бъде с другарите тогава, когато сам ще избере време, място и начин на общуване. Затова е важно да мобилизиране толерантността и да обърнете внимание на най-красивите моменти с приятелите.

Заобиколете детето с книги, енциклопедии и атласи – ще забележите, че няма граници за неговите интелектуална любопитство. И на училище ще бъде с голяма концентрация и желание за учене.

Ще бъде дете, което ще спазва графика на задълженията си и разбира значението на думата „не“ и ще се грижи за своите работи и домашните.

Не се притеснявайте за него, когато остане само у дома – само му подгответе достатъчно материал за игри от типа „направи си сам“. Като расте, момчето или момичето Петел ще бъде по-заинтересовано от социални въпроси и хуманитерни цели. Гняв ще предизвиква бедността и социалните конфликти.

Ще обичат да следват модата, така че от малки ще имат най-красивата прическа и най-сладките дрехи на детската площадка.

Проблемът е в това, че детайлите и перфекционизмът, могат да въвлекат и в отношенията си с другите, от които често ще търсят максимума. Малкият Петел също винаги иска да бъде прав, така че ще го дразнят приятелите, но и родителите и роднините!

Въпреки това, като цяло няма да имате проблем в растежа на тези деца – ще са им необходими много любов и внимание, но не прекалявайте, за да не отговаряте на милион въпроси – купете им книги!

Обичайте техния ексцентричен чар, но помнете, че трябва да ги научите на такт и толерантност. Спазвайте тяхната нужда от ред и се наслаждавайте на тяхната интелигентност и независимост.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply