img

Пол отиде да нахрани котката на старият си приятел, но когато я видя остана без думи… Какво е това?

/
/
/
Домашна писана, пренебрегвана от стопанина си в продължение на години, беше открита в ужасяващ вид от роднина на собственика си.

Вижте в галерията по-горе покъртителните снимки на неглижираното животинче и се запознайте с неговата драматична история, която все пак завършва щастливо.

Котката Хайди е собственост на 82-годишен мъж, страдащ от болестта на Алцхаймер.

След като неотдавна възрастният господин напуснал дома си, за да постъпи в старчески дом, неговият роднина Пол Ръсел влязъл в жилището, за да остави храна на домашния му любимец. Когато сипвал гранули обаче, той забелязал, че всъщност в дома има две животни. Вида на едното обаче бил повече от ужасяващ.

Видях внезапно, че нещо в стаята се размърда. Първоначално помислих, че е котка, покрита с някаква стара завивка, но не беше това, разказва Пол.

КоткаСлед като котката била транспортирана до ветеринарна клиника, станало ясно, че животното е на 14 години и страда от наднормено тегло. Вероятно това е възпрепятствало възможността ѝ само да се грижи за козината си и се е стигнало до образуването на така наречените дредове. За щастие в момента Хайди е добре.

Тя вече е лишена от тежките образувания, които още повече пречеха на нормалното ѝ движение. Тя и другата котка на възрастния мъж вече живеят в неговия роднина Пол и се радват на ново семейство

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *