img

Учителят Петър Дънов разкрива лечения за всякакъв вид болести – трябва да се прочете!!!

/
/
/
Учителят Петър Дънов разказвал на много от своите ученици в Бялото братство, че може да лекува почти всяка болест само с даровете на природата.

Казвал какво да се яде или пие или пък с какво да се полива и наложи болното място по тялото. За успеха на тези чудодейни цярове се носят легенди и до днес. Ето и някои от тях:

Алкохолизъм

Заставете човека консумиращ прекалено много спиртни питиета да изпива но 2-3 литра вода на ден. В процеса на лекуване трябва да започнете от малко количество и постепенно да увеличавате. Първия ден 1 чаша вода, втория ден – 2 чаши, третия ден – 3 чаши, после 4, 5, 6, чаши, докато стигне до 15-20 чаши на ден.

Анемия

Да се пие по една чаша червено вино на ден и да се ядат червени плодове като череши, вишни, ягоди, малини, дини и т.н.

Апендицит

Направете пълен пост за 4 дена, без храна и вода. По време на поста, ще лежите по гръб. На първия ден след поста, се захранете с картофена или спаначена супа, но без картофите и спанака, само с чорбата и никакъв хляб. На втория ден ще ядете пак картофена супа, но вече с картофите и пак без хляб. Третия ден ще хапнете вече и хляб. Можете да хапнете и меки храни като бамя, праз, картофи.

Астма

Страдащите да се качват по върховете. Това предизвиква дълбоко дишане.

Безсъние

Яжте чесън в малки количества. Леглото не е място за мечти. Като легнете никакво мечтание.

Бели петна по ноктите

Обливайте в продължение на 1 месец тялото със слънчева вода.

Бъбреци

Яжте боб. Задължително е първата вода на боба да се изхвърля.

Бучене в ушите

То се получава от проблеми с кръво­обръщението. Пийте по 6 чаши гореща вода на ден, по 2 чаши сутрин, 2 на обед и 2 вечер. 10 дена поред да се пие по 1 кафена чашка сварена дребна лайка, сутрин. След това 10 дена почивка, да не се пие и после пак 10 дена пийте. Това да се прави 3 пъти по 10 дена, общо 90 дни.

Белите дробове

Яжте грозде, то спомага за усилване на дробовете. Болния от гръдни заболявания да яде пържен лук.

Възпаление на очите

Вземете сурови картофи и ги нарежете на ситни резенчета. Наложете ги върху слепоочията и ги превържете. Дръжте ги около 1 час. Вместо картофи, можете да използвате и селски квас.

Възпаление на ухото

Изцедете сок от печен праз и още докато е топъл, капнете няколко капки в ухото.

Гастрит

Първо вземете очистително – рициново масло. После ще пиете топла вода на малки глътки. След това ще пиете отвара от лайка, 3 пъти дневно, по 1 кафена чашка, преди ядене, вечер. Хубаво е да пиете житена и царевична вода. Яжте препечен хляб и обикновена картофена супа, без подправки.

Главоболие

Когато ви боли главата или очите, сложете на слепоочията си прясно приготвен топъл квас. Първо намажете мястото с малко зехтин и след това наложете кваса. Вземете 1 шепа ягодови листа, сложете ги да киснат във вряла вода 5 минути. Тази вода да се пие от болния.

Гуша

Варят се орехови листа и се пие отварата. За предпочитане са млади, пролетни орехови листа.

Гърба

Правете си слънчеви бани. Излизайте да се печете на слънце по 2 часа, между 7 и 11 ч. След 11 ч. не стойте на слънце.

Жлъчка

Пийте сок от ряпа, по 1 чашка, З пъти дневно, 1/2 час преди ядене. Към сока можете да прибавите малко захар на вкус. При болести в жлъчката са полезни киселите храни, особено лимоните. Избягвайте тлъстите, мазните храни. Изобщо яжте по-­лека храна.

Зъбобол

Сварете орехови листа и жабурете венците с тази вода.

Изгаряне

Първата ви работа е да се намажете с кисело мляко.

Измръзване

Измръзнали ръце и крака се лекуват с дървено масло. То поглъща топлината в себе си и по този начин освобождава организма от излишната енергия, която е приел чрез изгарянето.

Киселини

Препоръчва се мляко с кафе, цветно зеле, варен ориз, без подправки, варен червен лук, варен праз, варени моркови, варено цвекло и лесно смилаеми храни. Също и варена бамя, като салата.

Кожа

Искате ли да имате хубав тен на кожата, яжте грах.

Коса

Ако косата ви е побеляла, яжте редовно спанак и коприва и за една година тя ще почернее. Копривата да се употребява леко попарена и поръсена със зехтин и лимон. През зимата може да се употребява и сушена. За косопад се препоръчва също, да се мокри косата с хладка вода 3 пъти на ден. При окапване, да се търка косата с отвара от корени на репей.

Неспокойствие

Отидете да се разходите в гората сред дърветата. Изберете си едно дърво и се опрете с гръб в него. Стойте така между 5 – 30 мин. по ваша преценка. Главата ви да бъде леко наклонена.

Очи

За очите, яжте леща. Искате ли да усилите зрението си, излизайте вънка след полунощ от 12 до 1 ч., когато небето е звездно, да наблюдавате звездите. А същото излизайте и по време на буря, да наблюдавате светкавиците. Друг метод да се засили зрението ви е да режете лук. За добро зрение трябва да консумирате: за деца и юноши по 700-800гр. чисто масло на месец, за възрастни 400-500гр. Маслото да е прясно и да се държи на сухо и тъмно. Ако очите ви са отслабнали, вглеждайте се в жълти цветя.

Ставни болки

Намажете болното място с печен лук и малко масло. Лукът смекчава болката и отнема
температурата.

Сърцебиене

Една от причините за сърцебиенето е в диафрагмата, която се е издигнала много нагоре и притиска сърцето. Тук се препоръчва дълбоко дишане, като задържате въздуха колкото можете по-дълго. Бавно вдишване, задържане, бавно издишване. Чрез дълбокото дишане белият дроб се разширява и бута диафрагмата надолу, така се освобождава сърцето. Можете да тренирате дълбоко дишане, като седите по турски на земята. При криза, достатъчно е да направите 5-6 дълбоки вдишки и сърцебиенето минава.

Ухапване от комар

Наплюнчете пръста си и намажете с плюнката ухапаното място.

Хълцане

Изпийте 1-2 чаши гореща вода и дишайте дълбоко.

Източник: пик.бг

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *