лечение на артрит

Не е нужно да купувате скъпи хапчета и мазила, за да се отървете от артрита, нужно ви е само…

Рициновото масло притежава множество супер-приложения, които варират от подобряване на нашия организъм да подобряване на зрението.

Рициновото масло идва от Индия и съдържа мастни киселини, една от които е рициновата киселина. Тя дава на рициновото масло чудесните свойства, с които разполага.

Този тип масло хидратира кожата, може да накара миглите и веждите да растат, но то може да бъде и средство за защита срещу запек и се счита за естествено антивирусно, антибактериално и слабително средство. Тук ще ви покажем някои свойства, с които разполага, за да облекчи ишиас, артрит и болки в гърба.

Забравете за тези болки благодарение на рициновото масло

Освен факта, че това масло притежава множество прекрасни ползи, ние не трябва да забравяме, че този тип масло може да бъде токсично, ако не го прилагате правилно. Внимателното използване е изключително важно, за да може да се избегнат страничните ефекти.

Рициновото масло е било използвано от хората още от древни времена за лечение на множество заболявания и за подобряване на външния вид. То е било прилагано също и в текстилната промишленост, при производството на каучук, картини и на всички видове лакове.

Този тип масло също се използва и за някои медицински цели. Най-важните от тях са за облекчаване на стомашно-чревни разстройства и за стимулиране на имунната система. Хората го използват като антивирусно средство, защото притежава антибактериални качества, но също така има и аналгетични, и противовъзпалителни свойства, защото може да действа като успокоително.

Козметичната индустрия също използва рициново масло, защото то може да реши много проблеми с кожата, като кератоза или дерматоза. Рициновото масло е в състояние да ви помогне да заличите белези, причинени от акне, също и рани и ухапвания от насекоми. Освен това притежава способността да се бори с мастни образувания и брадавици.

То моментално облекчава болката, когато го втриете върху засегнатите райони, но също така може да помогне срещу ишиас и артрит, както и при досадни болки в гърба.

Според някои скорошни изследвания, когато това масло се смеси с антителата, може да се превърне в ефективно средство за защита срещу рак! То може да се бори с болестта на Паркинсон, както и с някои заболявания на черния дроб.

Източник: bgvest.info

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply