img

Ти да видиш: Откриха древна се*с играчка на над 3000 години

/
/
/
Животът във времето на древнокитайската династия Хан, управлявала от 206 г. пр.н.е. до 220 година пр.н.е, както потвърждава археологическа находка (обхванала периода от 1995 до 2011 година), е бил всичко друго, но не и скучен.

Нещо повече, китайският народ вероятно е бил наясно от предимствата, които доброто сексуално здраве би могло да предостави, сподели framar.bg.

Древна се*с играчкаИменно за „инструментите“, способстващи за гореспоменатото добро сексуално здраве ще стане дума в следващите редове на този материал.

И така, откритията, направени в поредица от археологически разкопки в периода между 1995 и 2011 година в околностите на китайската провинция Дзянсу (в района на днешен Шанхай) определено са направили впечатление на учените.

Стари гробнициТе ентусиазирано се заели с изследването на 3000-годишните гробници на заможни аристократи, хора от елита и кралски особи.

Сред откритите предмети на изкуството, керамика, писоари, гъби за баня, в една от гробниците били намерени добре запазени бронзови вибратори. В съседна гробница на мъж била открита анална тапа, изработена от нефрит. Изследователите били наясно, че нефритът в Древен Китай бил изключително желан материал, годен за изработването дори на „онзи” тип играчки, тъй като древните китайци считали, че красотата и чистотата на естествения материал е в състояние да предотврати духовното и телесното разложение.

Вероятно по този причина минералът е бил използван и за направата на специално „облекло“ за свръхбогатия покойник (притежаващ нефритената тапа), създадено от стотици плочици, съшити със златни нишки. Нефритената анална тапа пък се използвала, за да стане невъзможна: „загубата на жизнената енергия Чи” от тялото.

Извън сферата на смъртта, хората, почиващи в гробницата, в която са открити бронзовите фалоси, били доста далеч от разбиранията на своя „задръстен“ сънародник в нефритен костюм, които се радвал на своята енергия Чи.

Откритите сред разкопките кухи бронзови артефакти с фалическа форма можели да се носят и от мъже (страдащи от еректилна дисфункция), и от жени по време на секс. В гробницата са намерени и съдове за вино, а това вероятно е още един показател за снизходителното отношение на древните китайци спрямо методите, с които тази изключително духовна нация си осигурявала добро сексуално здраве и удоволствие.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *