топ жиголо на България

Топ жиголото на България: Поръчват ме учителки и пенсионерки!

30-годишният Георги, който по професия е техник-поддръжка в голяма фирма в България, в момента е топжиголо в страната.

Младежът заработва минимум по 2000 лева на месец от сексласки с жени и мъже на различна възраст.

Пред „168 часа“ той разказа, че това му било хоби, с което се разтоварвал в свободното си време, но парите, които изкарвал, били предостатъчни. Въпреки това не се отказва от професията, която е специализирал – „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в София.

„Всичко започна на шега. Приятели на майтап ми казаха, че точната професия за мен е жиголо. Те знаеха, че обичам да опитвам нови и луди неща и съм достатъчно разкрепостен за това“, разказа младежът.

Така той решава да си пусне обява в сайт за такива услуги, като качва кратко описание и свои предизвикателни снимки, поставяйки цена от 100 лева.

„Мъжът ви ви е изневерил, не Ви напуска досадният спомен? Върнете му го и се позабавлявайте.“

Остава обаче изненадан от факта, че го търсят повече мъже, въпреки че изрично е написал, че предлага ласки само за жени.

„Бях споделил, че мога само и единствено да бъда с дами. 2 часа по-късно получих обаждане от мъж. Оказа се, че в следващите месеци десет пъти повече представители на силния пол ме търсеха, но аз им отказвах. В един момент си казах колко ли пари губя по този начин и реших да опитам, но само и единствено като активен партньор“, разказа още Георги.

Той променя старата обява, като условието е цената за мъже да е двойно по-висока – 200 лева.

Оттогава 30-годишният мъж работи около 15 дни в месеца и се среща с различни типажи. Така например първата му среща с мъж била с 35-годишен столичен бизнесмен, който крие от своята приятелка породилото се у него желание за интимни ласки и от силния пол.

„Той ме посрещна и вървяхме около 15 минути до дома му, тъй като клиентите винаги ме посрещат и ме водят до адреса си – казва жиголото. – По пътя ми разказваше за своята успешна кариера и сподели, че крие тези свои пориви към неговия пол от приятелката си. Минахме през магазин и той напазарува алкохол, ядки и всичко необходимо за една вечер в приятна обстановка. Не можете да си представите в каква кооперация живее. Апартаментът беше огромен, а таванът светеше в различни цветове. Камината беше дигитална, включваше се с едно копче на дистанционното.“

По думите му той не е чувствал притеснение, докато клиентът не му споделил, че има желание да е активен. Тогава Георги категорично отказал и решил да си тръгне, но бизнесменът го спрял. Казал му, че няма проблем и да е пасивен, стига да запази дискретност.

„Тук е интересната част. Повечето мъже, с които съм бил, да не кажа почти всички, си имат сериозна връзка с жена. Половинките им дори и не подозират, че се разнообразяват по този начин и че имат такива желания“, обясни Георги.

Дамите също не оставали по-назад и редовно изумявали жиголото със своите странни фетиши. Така например с него се свързва 40-годишна софиянка, която си пада по BDSM, т.е. доминантството, задушавания и агресия в секса.

„Когато отидох на адреса, тя ми каза, че не иска никакъв секс, а само да бъда неин роб. Просто не го очаквах. Всичко започна стандартно, само със събличане. След което дамата извади намордник и го постави на врата ми. Бях втрещен от това.

Интересното е, че визитките на Георги са на три езика – български, немски и чешки, тъй като имал и опит с чужденци. Това станало по време на командировката му в Германия. Преди две години той бил изпратен за 10 месеца в Лудвигсбург, където също решил да пробва своя късмет във втората професия.

„Масово германци на всякаква възраст търсят момчета за секс без значение от националността – казва Георги. – Интересното е, че такъв германец можеш да намериш и в т.нар. еротични кина. В България няма такива и почти никой, с когото съм говорил, не е чувал за тях.

В Германия те са страшен хит, много са актуални там и се посещават и от двата пола. Еротичното кино, намиращо се в град Лудвигсбург, се състои от пет зали с различна големина – най-голямата е залата с по 100 места и 4 малки стаи – кабинки, в които можеш да се усамотиш с някого. В това кино няма холивудски филми, а само стандартно порно между мъж и жена. Помислено е и за хомосексуалните, в определени дни залите работят само за тях. Този вид кино съществува в Германия от 2004 година насам.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply