Жана Бергендорф

Жана Бергендорф тотално изтрещя: След като си обръсна главата, сега реши, че ще си сменя кръвта!

Скандалната певица Жана Бергендорф се обръсна нула номер като знак, че скъсва със скандалното си минало, разбрахме от HotArena.

Скандалната Жана Бергендорф е решила да започне нов живот, като поведе сериозна битка с наркотичната си зависимост. Затова и певицата ще се подложи на модерната напоследък процедура по смяна на кръвта. Жана щяла да лежи няколко пъти в елитна клиника, за да й преливат нова и чиста откъм дрога съединителна тъкан.

Идеята е целият й организъм да се пречисти и самата Жана да получи свежи жизнени сили. Екстравагантната певица даде старт на промените като се подстрига нула номер, пише „Уикенд“.

„Отрязах косата си, защото исках да се изчистя от злобата и лошите очи на хората. Имах нужда от пречистване и да скъсам с миналото”, сподели тя. Жана демонстрира прясната си визия в най-новия клип към песента си „Докрай”.

Музикалният проект е и своеобразен разказ за всичко, което я сполетя напоследък и от което иска да се освободи. Затова и във видеото тя безпощадно троши старите вещи около себе си.

За капак Бергендорф бръсне косата си по време на видеото.

„Битката ми с наркотиците е в супер етап. Много добре се чувствам, напълняла съм. Преди всичко аз съм майка и искам да се чувствам здрава”, увери Жана. Скандалната звезда се кълне, че вече 7 месеца не е шмъркала.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply