img

Жана Бергендорф тотално изтрещя: След като си обръсна главата, сега реши, че ще си сменя кръвта!

/
/
/
Скандалната певица Жана Бергендорф се обръсна нула номер като знак, че скъсва със скандалното си минало, разбрахме от HotArena.

Скандалната Жана Бергендорф е решила да започне нов живот, като поведе сериозна битка с наркотичната си зависимост. Затова и певицата ще се подложи на модерната напоследък процедура по смяна на кръвта. Жана щяла да лежи няколко пъти в елитна клиника, за да й преливат нова и чиста откъм дрога съединителна тъкан.

Идеята е целият й организъм да се пречисти и самата Жана да получи свежи жизнени сили. Екстравагантната певица даде старт на промените като се подстрига нула номер, пише „Уикенд“.

„Отрязах косата си, защото исках да се изчистя от злобата и лошите очи на хората. Имах нужда от пречистване и да скъсам с миналото”, сподели тя. Жана демонстрира прясната си визия в най-новия клип към песента си „Докрай”.

Музикалният проект е и своеобразен разказ за всичко, което я сполетя напоследък и от което иска да се освободи. Затова и във видеото тя безпощадно троши старите вещи около себе си.

За капак Бергендорф бръсне косата си по време на видеото.

„Битката ми с наркотиците е в супер етап. Много добре се чувствам, напълняла съм. Преди всичко аз съм майка и искам да се чувствам здрава”, увери Жана. Скандалната звезда се кълне, че вече 7 месеца не е шмъркала.

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *