зловещи снимки

Няколко зловещи снимки на деца, които и до днес нямат обяснение. Тръпки ще ви побият!

Има много неща в децата, които не разбираме. Не сме сигурни играят ли си или се преструват.
Има деца, които са плашещи, държат се необяснимо и странно. Тези деца не приемат НЕ за отговор. Други път пък невинността им е сляпа и вършат лоши неща, принудени от някой друг .
На тези снимка са запечатани изключително притеснителни случки с деца. Вижте и преценет сами.
Катерене по стена
Изоставена и порутена сграда! Ясно е, че момичетата от снимката живеят в лоши условия. Заобикалящата ги среда не е лесна и те панически се опитват да избягат. На снимката се вижда как те висят от стените, но не става ясно какво ги държи прикрепени към тях.
Въпреки това тези момичета са решени да продължат нагоре. От Фотото може да ви настръхне косата, защото за него все още няма обяснение. Предполага се, че сцената е от лудница, а момичетата са били измъчвани да се катерят по стените. Две от тях са с лице към камерата, така че може би някой ги инструктира, но какво остава скрито не знам.
Неочакван посетител
Снимката показва семейство Купър, което се опитва да направи фамилна снимка надвете жени и две малки деца. Трудно е да не забележите фигурата, която попада в непосредствена близост до тях. Присъствието й изглежда притеснително. Контрастът е изключителен! Двете жени имат светла кожа, а очите, косата и веждите им се открояват.
Тайнствената и зловеща фигура обаче е размазана. Формите й изглеждат много тревожно и обезпокоително на фона на семейството. Едното дете изглежда самодоволно и усмихнато, но по-малкото дете отдясно изглежда стреснато. Всеки, които види тази снимка, остава с впечатлението, че двете деца с в опасност. Какво още ли се крие в тази къща?
Момичето в горящата къща
Тази снимка е направена по време на огромен пожар в центъра на Ню Йорк. Събитието е широко отразено в медиите, много фотографи снимат горящите сгради, но обективът на един фотограф любител запечатва малко момиченце в един от входовете.
Образът на момиченцето е запечатана на лентата много време след избухването на пламъците и никой няма обяснение, защо е там. Тя гледа право към камерата и явно знае за присъствието на фотографа, който не е имал и най-малка представа, че е там. Децата се паникьосват, когато нещо страшно се случва, а ЗАЩО тя е толкова спокойна?
Обесената кукла
Тази снимка е на едно момченце, което най-вероятно иска родителите да му обърнат повече внимание. От снимката става ясно, че къщата на семейството е от хубав градски район, което я прави още по тревожна. От изражението на момчето става ясно, че то е наясно с това, какво точно е направило. Още по-смущаващо е, че то я е обесило на прозореца, така че целият свят да види страховитата му постъпка.
Третото дете
Ето как би изглеждал дома ви, ако отглеждате две малки деца! Тези сладури навярно са братче и сестричка, които си играят в хола. Ако се загледате по-внимателно ще видите, че къщата е мръсна, по стените и килима има мистериозни петна. Това обаче не е най-обезпокоителното в тази снимка – него ще видите в изключения телевизор. Децата обаче сякаш не забелязват лицето, което се взира в тях.
Посещение на гробищата
Тази снимка е направена в гробище. На нея виждаме едно малко момиченце, което се взира в своето отражение. Водата изглежда спокойно, едвам-едвам пулсира от вятъра, но това, което се вижда в нея не може да бъде обяснено. Две отражения се взират в момичето от снимката. Дрехите на второто отражение са досущ като тези на първото, но лицето е тъмно. Изглежда дубликатът наистина гледа към гробището!

Източник: Канал 3

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply