алуминиево фолио

Лесно, бързо и с гарантиран ефект: Просто увийте крака си с алуминиево фолио и вижте какво ще се случи!

Тънките листове алуминиево фолио съвсем не са изобретение на нашата цивилизация.

Лечението с фолио се практикува още в древен Китай: фолиото се прилага към биологично активните точки, които отговарят за работата на болните органи.

Днес ще се научите как да се отървете от досадната болка в ставите , като използвате само един лист от този чуден материал.

Цялото облекчение, което ще изпитате, се случва благодарение на отразяващите свойства и невероятния лечебен ефект на фолиото. Не се колебайте да опитате може би най-евтиното, приятно и безболезнено лечение на ставите. И изобщо не се съмнявайте в ефекта, който ще последва, защото той ще изненада дори лекарите.

Подробно описание на метода, чрез който се случва лечението с фолиото, за пръв път е описан от психотерапевта Вилхелм Райх. Фолио може да лекува настинка, ишиас, цервикална остеохондроза и дори подагра!

Алуминиевото фолио се прилага към възпаленото място, там където са болките, като по този начин то отразява енергийния меридиан, от които те произхождат. Това има положителен ефект върху болния орган, свързан с меридиана, и болката изчезва.

Лечението с алуминиево фолио е твърде лесно и достъпно, за да не го пробвате, и да не се възползвате от облекчението, което то ще ви донесе.

Какво трябва да се направи? Увива се болното място с фолио, например костите на краката. Фиксирайте след това с подходяща стегната превръзка, така че да остане неподвижно. Фолиото трябва да се прилага към възпаленото място откъм лъскавата му страна. Държи се колкото може по-дълго време, като най-добре е да спите няколко нощи с него. Прилага се, докато не изпитате облекчени и докато болките не отшумят.

И това е всичко, което трябва да направите!

Страхотен ефект има тази терапия, когато времето започне да се променя. Може би на повечето от вас се е случвало, след няколко поредни слънчеви дни, да виете от болка, гледайки облачното небе. Спестете си неудобството. Вземете малко фолио и се отървете от болката в ставите – сега и веднага!

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply