img

Ценни съвети: Как да си хванете милфче

/
/
/
loading...
Мисълта за съблазняването на по-възрастна жена винаги е била възбуждаща, еротична фантазия за всеки по-млад мъж.

По-възрастните жени имат повече опит, знаят какво искат и какво могат да дадат на мъжа, а това определено е доста забавно. Мъжете около 20 годишна възраст предпочитат по-възрастни от тях жени, именно поради тази причина. Те не само са по-опитни и страстни в спалнята, но и извън нея.

По-младите жени обикновено търсят кратък флирт с различни момчета и не винаги желаят да изграждат дългосрочни връзки. Ако искате да знаете как да съблазните жена, която е по-голяма от вас, от Girl.bg ви предлагаме няколко неща, които трябва да знаете предварително.

Забравете всичко, което си мислите, че знаете за жените

Един от най-често срещаните подходи при запознанство с младо момиче е първоначалното представяне или така наречената визитка. Пари, положение, работа, скъп автомобил. Всичко това е част от нещата, от които се впечатляват по-младите и неопитни момичета. Това обаче не важи за зрелите жени. Когато се опитвате да съблазните такава, не е необходимо да споменавате в коя адвокатска кантора работите, каква позиция заемате и какво е възнаграждението ви. Тя няма да се впечатли от спортния ви автомобил, защото най-вероятно е минала по този път. Имайте предвид факта, че е по-голяма от вас, по-улегнала е и дори е възможно да разполага с повече финансови средства. В този случай съветът е да се държите с нея като с приятел. Бъдете открити и непринудени. Правете това, което правите в стара и позната компания, но никога не забравяйте и сексуалната тема в разговора.

Бъдете уверени

Повечето възрастни жени могат да смущават. Това не е новост за никой. Много мъже се притесняват да флиртуват с тях именно защото са несигурни в себе си и винаги имат притеснение дали ще бъдат приети или отхвърлени. Една жена на 40 определено би искала до себе си мъж със самочувствие. Трябва да я предразположите да разговаря с вас и да покажете потенциал различен от този, който се крие в панталоните ви. Открийте емоционалната й страна. Звучи доста предизвикателно, но всяка по-зряла жена търси точно това. Не правете неща, които бихте направили с по-младо момиче. Говорете за политика, религия и дори спорт, но никога не позволявайте да се натрупва напрежение и ако усетите такова, просто деликатно сменете темата на разговор.

Дръжте се на положение

Това, че тя е по-възрастна и с повече възможности от вас, не означава, че трябва да ви плаща сметките. Жените не обичат мъже, които се възползват от тях и не желаят да ги превръщат в тяхна собственост. Разбира се това в никакъв случай не означава, че трябва да сте милионер. Просто излизайте на достъпни за вас места и поемайте и нейните разходи, като й позволявате от време на време тя да поеме вашите. Това ще ви издигне в нейните очи и ще покаже зрялост. Покажете, че сте амбициозен с бъдеще и планове. Повечето момчета използват по-възрастните жени като трамплин, за да се доберат до дадена цел. Не бъдете като тях. Убедете я, че тези срещи са просто срещи и целта е едно добро приятелство и евентуална сексуална връзка ако сте привлечени един от друг.

Бъдете зрели

Това е един от ключовите моменти. Всичко трябва да се представи в образа на зрялостта. Начинът, по който се обличате, маниерите ви, разговорите, които водите, храната, която консумирате. Не забравяйте, че това ще ви издигне в нейните очи и тя ще ви вземе на сериозно. Времето на късите спортни тениски и скъсани дънки вече е минало за вас. Вземете си хубава риза и официален чифт обувки. Дръжте дома и колата си винаги чисти и спретнати. Това са първите признаци, че държите на детайлите, които ви придават зрялост.

Не бъдете прекалено уплашен

Не забравяйте, че всичко се крие в психическия комфорт. Това важи и за двете страни. Разликата във възрастта може да е смущаваща само в началото. Ако успеете да предразположите една по-зряла от вас жена, тя ще даде всичко от себе си в леглото. Постарайте се когато общувате с нея да се представяте като равен. Не се дръжте като момче в късен пубертет. Въпреки, че може да разполагате с нейните финансови средства, емоционалното равенство е напълно достатъчно, за да осъществите контакт и да предприемете връзка с дългосрочна перспектива.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *