img

Успешна и красива адвокатка смени професията, за да изкарва повече пари и удоволствие – вижте каква стана!

/
/
/
loading...
Адвокатка от Бразилия твърди, че е намерила мечтаната си работа, която й носи повече пари, след като се е отказала от кариерата си на правист и е започнала нова – такава на проститутка.

Уважаваната юристка Клаудия де Марчи, експерт по конституционно право, изумила всичките си клиенти и колеги, когато миналата година решила да се откаже от престижната си професия и да започне да продава тялото си, рекламирайки се като „много луксозна куртизанка”.

34-годишната се преместила в столицата на Бразилия, където започнала да предоставя секс услуги на богати бизнесмени и политици. Тарифата й започва от 150 британски лири на час.

По ирония на съдбата, една от причините за драстичната промяна на професията, според де Марчи, били „мъжествения егоизъм и самодоволство” сред колегите й в правни свят.

Вместо да търпи това, самопровъзгласилата се феминистка решила, че ще си има работа само с мъже, които могат да си плащат за компанията ѝ. По думите ѝ, тя предпочита „да получава оргазми и да получава за това пари, отколкото да търпи съжителството с мъжките недостатъци по цял ден”.

Сега де Марчи твърди, че стъпката й е била „най-доброто й решение”. За нея та станала „освобождение от мъжете, а и годишни доходи, надвишаващи 100 000 британски лири – много повече от доходите й като адвокат”.

Обикновено проститутките използват псевдоними, за да скрият самоличността си, но Клаудия твърди, че използва с гордост истинското си име. Тя дори има специален блог, в който описва своите секс приключения. Той е посещаван от над 8000 души дневно.

Още повече, 64-годишната й майка я подкрепя на 100 процента. Тя дори се е преместила да живее с нея, за да й помага.

Източник: Дейли Мейл

Превод и редакция: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *