img

Топ диетата на манекенките е лесна и ще ви вкара във форма много бързо – вижте я!

/
/
/
loading...
Да, много диети изключват алкохол, но тя е предназначена за малък период от време и освен загубата на 5-10 килограма, ще ви даде добро настроение.

Трябва да я спазвате само за 3-5 дни. Тази диета е много любима на модели и актриси, тъй като те посещават социални събития, но те трябва да подготвя нови роли.

Диета с вино

Трябва да се отбележи, че в допълнение към успокояващо и релаксиращо действие, червено вино и дори насърчава загуба на тегло , намалява скоростта на стареене и увеличава продължителността на живота.

Това се дължи на съдържанието на ресвератрол във виното – активно вещество, което намалява нивото на холестерол, има противовъзпалителен ефект, действа като антиоксидант. Освен това, веществото забавя развитието на рак и инхибира растежа на раковите клетки.

УСЛОВИЯ НА ДИЕТАТА С ВИНО

Изключване от диетата на захар под някаква форма.
Не може да добавяте сол. Това ограничение помага за премахване на излишната течност от тялото.
Много важно е да пиете сухо вино и обичайната чиста вода, възможно е добавянето на лимон. Чай, сок, кафе и газирани напитки трябва да се избягват.
Много е важно по време на диета, да направите пауза между храненията поне 2 часа, и между обяд и вечеря – 3 часа.
Можете да изберете абсолютно всяко сухо червено вино. Напълно подходящи вина от грозде като „Мускат“, „Каберне“, „Мерло“ и други. Само купувайте качествено или домашно.
Допустимо е да се разрежда виното с вода. Но не забравяйте, че е необходимо да се излива виното във водата, а не обратното.

Всички 5 дни менюто на диетата се състои от идентични продукти.

ДИЕТА МЕНЮ

Закуска

1 Домат и твърдо сварено яйце или 2 пъдпъдъчи, което е по-предпочитано.
Преди обяд

Една ябълка, зелена е по-добре.
Обяд

200 грама сирене ниско съдържание на мазнини и една краставица.
Вечеря

Разрешава се само 200 грама сухо червено вино.
Виното в човешкото тяло насърчава интензивно секрецията на стомашен сок и храносмилането на храните. Налице е ускоряване на обменните процеси и бързото разграждане на мазнините и сърцето работи нормално. Ето защо, когато сте на тържество, или празник, отдайте предпочитание на сухото червено вино, за да помогнете на стомаха да смила храната, но не прекалявайте с тази напитка.

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *