краят на света

Библейско пророчество гласи: Краят на света ще е през 2017 година!

Теолози направиха шокиращо откритие в една от главите на Библията.

Според тях, Апокалипсисът ще дойде през настоящата 2017 година, пише „Дейли стар”. Според специализирания сайт Signs of End Times, налице са „удивителни доказателства, които са пред очите на света”.

На първо място, увеличаването на стихийните бедствия, които връхлитат човечеството в последните години. Става дума за наводнения, земетресения и масово измиране на животински видове.

„Никога преди не сме наблюдавали нещо подобни, всички тези стряскащи събития стават в различни части на света, но с увеличена интензивност и честота. Нашето поколение е първото, което вижда библейските признаци за предстоящия Апокалипсис”, се казва в материала на теолозите.

Те се позовават на четвърта глава на Книгата на пророк Йосия, който предсказва ,че приближаващият се Апокалипсис ще може да бъде познат по масовото унищожение на живота на Земята.

Според теолозите, в момента в света загиват масово прилепи, пчели и риби, което е масово измиране.

Увеличават се драстично и земетресенията-едно от най-страшните природни бедствия на планетата ни. Според теолозите, през последните 12 месеца са регистрирани над 4000 земни труса, което е доста повече от регистрираните трусове преди десетина години.

Единственото, което не се предсказва е точната дата за началото на Апокалипсиса. Според Библията, това се знае само от Бог.

Мнението, че 2017 година ще е последна за човечеството, каквото го познаваме, се подкрепя и от други религиозни лидери. Така например в сайта Christian се казва ,че слънчевото затъмнение, което ще  стане на 21 август тази година е предшественик на края на света. А отец Рарсън, който има религиозен блок също написа, че присъствието на човека на Земята ще приключи тази година.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply