img

Бивша учителка и настояща пор*о звезда разкри кои мъже са най-добри в леглото

/
/
/
loading...

Порноактрисата Ева Бергер, която нашумя напоследък главно с предисторията на своята професия, когато е била учителка в град Тула, Русия  и е напуснала училище заради малкото пари, разказа в интервю за сайта „Сноб” какви са особеностите на мъжете от различни националности в леглото.

Бергер, бивша Надежда, има богат опит в сексуално отношение не само като професионалист, но и като аматьор и може да й се вярва.

Не е учудващо ,че тя поставя на върха в своята класация французите. „Те са хора, които държат на дългата прелюдия преди акта, обичат страстните целувки с език и владеят сексуалната техника”, казва Бергер.

На второ място тя поставя испанците. „За мен това са хора с бясна сексуална енергия, но говорят много и се смеят, невинаги в най-добрия момент”.

Италианците завършват челната тройка на сексуалните способности на мъжете.  „Те са агресивни, обидчиви, склонни са към мръсни игрички, но рядко са добре обръснати и чисти”.

„Афроамериканците са нежни и боязливи. В секса са акуратни и не са агресивни. Лесно се привързват и влюбват, но ако възникне конфликт, изчезват първи”, разказва впечатленията си Ева Бергер.

За своите сънародници тя не се изразява много ласкаво.

„Руснаците са лоши любовници. Но това е обяснимо. В предишния СССР нямаше секс, след това сексът стана прелюбодеяние, а сега дори затвориха достъпа им до големите порно портали”.

Англичаните са егоистични и лениви в секса, смята порноактрисата. Китайците са нагли и прилепчиви, японците- прикрити и странни. Но виж, немците са друга работа- работят като роботи. „Това са истински нанороботи в секса”, възкликва Ева Бергер.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *