най-младата милионерка

Плачат и богатите! Най-младата милионерка призна: Парите ми съсипаха живота

Най-младата късметлийка във Великобритания е 21-годишната Джейн Парк.

Тя удря джакпота от играта „Евромилиони“, но твърди, че е нещастна и дори започва кампания за вдигане на възрастта за участие в лотарията от 16 на 18 години.

През 2013 година, още тийнейджърка, печели над 1 милион лири. Едва на 17 тя става най-младият човек, уцелил джакпота, разказва „Дейли Мейл“.

С част от парите тогава си купила нова кола – „Мерцедес“, но я хванали да го шофира в нетрезво състояние. Заради лесните пари обаче тя не се впечатлила и казала на приятелите си, че ако я признаят за виновна, просто ще си наеме шофьор.

Само преди ден стана ясно, че е загубила 100 000 лири от неуспешен бизнес, добавя „Сън“.

Страстта й към луксозните коли не спира дотук

– сега има персонализиран бял Range Rover с розов интериор. Миналата седмица тя отново се явила в съда, след като я хванали да кара с алкохол в кръвта BMW в Единбург.

Автопаркът й не се изчерпва само с тези марки. Има и ярко червено VW Beetle.

Харчи хиляди и за луксозни дрехи и аксесоари. Сложила си е и импланти в гърдите.
Младата богаташка обаче не е доволна от живота си. 

Тя заяви, че ще съди лотарийната компания, защото никой на нейната възраст не би трябвало да може да печели. Парк си мислела, че парите ще направят живота й 10 пъти по-добър, но те го направили 10 пъти по-лош.

„Хората ме гледат и си мислят: Иска ми се да имах начина ти на живот. Но не осъзнават колко много стрес е това“, казва тя и продължава:

„Те не знаят какво е. Трябва да влязат в моите обувки, за да ме разберат. Имам материални неща, но животът ми е празен. Каква е целта в живота ми?“, на кръстопът е англичанката, която смята, че животът й сега е много по-лош от преди лесните пари.

Сега възрастта за участие в лотарията е 16 години, но тя смята, че трябва да е поне 18.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply