белег на щастието

Може да ви се струва като глезотия и да го подценявате, но само една истинска майка може да го разбере!

Да бъдеш майка е голямо щастие, но в същото време, упорита работа, която включва много отговорности и изисква много сила, за да ги извършите.

Ето защо днес решихме да ви кажем три истини за цезаровото сечение, известни само на онези жени, които са преминали през него и са горди да носят върху тялото си “ белег на щастието.“

1. Те ​​смело се наемат да се подложат на операция

Може би някои хора мислят, че цезаровото сечение е рутинна медицинска процедура. В действителност, това е една голяма и сложна операция , при която рискът съществува както за майката, така и за детето.

В допълнение, всеки бъдещ баща или други членове на семейството не могат да присъстват по време на раждането. По този начин, бременната жена е оставена сама, без възможност да бъде окуражена и пълна с несигурност.

Това е отличен пример за това, как страхът от самотата се бори с безусловната любови непреодолимото желание да станеш майка на едно прекрасно дете.

2. Те не знаят дали всичко е наред, докато не напуснат операционната

С раждането на детето, рискът не свършва дотук. Както при всяка операция, лекарите не веднага определят дали операцията е минала успешно, докато не премине упойката.

В допълнение, има нещо, което много хора не знаят. По време на цезарово сечение бъдещата майка е в съзнание и не чувства болка, но тя усеща всички движения, които се случват в нея. Но това неприятно усещане е нищо в сравнение с факта, каква безценна награда тя ще получи в замяна.

3. Те наистина геройски преминава през процеса на възстановяване

Когато се роди дете, светът на майката се върти около него, и тя трябва безусловно да отговаря на всичките му изисквания. Затова жената се нуждае от много усилия и търпение. А сега, представете си да вършите всичко това през болка. Да, с болка и дискомфорт, които са неразделна част от процеса на възстановяване след операцията.

Въпреки това, те прекрачват смело прага на болката и развиват вътрешна сила, която може да се сравни само със силата на другите майки. И без значение колко трудно е, все още имат сили да дарят детето с усмивка и любов.

В замяна на безсънните нощи и безкрайното сменяне на пелени, те имат златната възможност да видят усмивката на бебето си, да почувстват дъха му, да хванат малките му ръчички и да вдишват с нищо несравнимата прекрасна миризма на новороденото. И това е основната причина, поради която те са на този свят, това ги прави истински щастливи.

Ние аплодираме всяка майка, в това число особено тези, които са преминали през цезарово сечение и гордо носят върху тялото си „белегът на щастието“.

Не забравяйте, че тези белези никога няма да ви позволят да забравите това, през което сте преминали. Затова, скъпи майки, носете тези красиви „етикети“ с гордост. Не ги крийте и не ги маскирайте, защото не всяка жена е в състояние да се справи с това, през което сте преминали!

Източник: zajenata.bg

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply