img

Суеверия и поличби за даването и вземането на пари – не правете тези грешки!

/
/
/
loading...
Намирате монета на улицата и възкликвате: „ Късметче !“

Прибирате я в портфейла, за да ви донесе още пари. Да, но съгласно с източните суеверия , това е огромна грешка.

Щом монетата е загубена, означава че предишният й притежател може би има лош късмет с парите. Взимайки монетката, ние взимаме и лошата му карма. Така че, ако не сме сигурни, че богаташ е изпуснал монетата умишлено, по‐добре да не я пипаме въобще.

Има още доста интересни суеверия и поличби, свързани с парите. Така например, ако даваме пари на някого, не бива да го гледаме в очите, за да не ни върви само на „даване“.

Никога не трябва да разваляме пари. Било на бедност! Ако ви трябват дребни, винаги правете покупка и използвайте рестото, не давайте „едра пара за дребна“. За да не нарушаваме обменната енергия на парите , трябва винаги да даваме с дясна и да взимаме с лява ръка.

А лесните пари не бива да държим дълго в дома си, тяхната енергия е нестабилна и колкото и да не ни се вярва (и иска) може да ни разклати финансово. Ако сте спечелили от игра, получили сте неочаквана сума подарък, изхарчете по‐бързо тези пари.

И за финал нещо наистина интересно – вечер никога не сядайте, ако масата не е сервирана!

След залез слънце, сядането на празна маса означава и празен портфейл . Не бива да държим на масата и празни чаши, чинии, бутилки, купички и т.н. Изобщо „празно да няма“, за да са ни пълни банковите сметки!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *