лек за зъбобол

Просто слагате няколко капки от ТОЗИ ПРИРОДЕН ЛЕК и адския зъбобол изчезва – всички трябва да го знаете!

Има различни причини за зъбобол като заболяване на венците, кариесите, плака, лошо поставени пломби или коронки, напукани зъби, при паднали пломби или коронки, раздразнен нерв …

Тази болка е толкова силна и досадна, че Ви отвлича вниманието от всякакви отговорности и задължения, променя настроението Ви, и не сте в състояние да похапвате свободно.

Най-доброто решение е да отидете при Вашия стоматолог. Но, тази болка обикновено се появява неочаквано, например в късните вечерни часове, когато не сте в състояние да посетите Вашия зъболекар.

Така че, ние Ви представяме едно домашна средство за защита, което е много ефективно и ще помогне на вашия зъбобол да изчезне.

Естествен лек, който премахва зъбобола само за няколко минути:
За да направите този прост и чудесен лек ще Ви трябват следните съставки:

Карамфил на прах
Кокосово масло

Както виждате, можете да намерите тези съставки изключително лесно или може би вече ги имате в дома си.

За да приготвите това естествено средство следвайте тези инструкций:

Вземете половин чаена лъжичка и от двете съставки, сложете ги в чаша и ги разбъркайте, докато получите консистенция като паста.

Нанесете сместа върху зъба и венеца. Моментално ще почивствате облекчение (можете да правите това до три пъти на ден).

Защо това лекарство наистина действа?

Всичко това се дължи на евгенол, вещество, съдържащо се в карамфила на прах, което е наистина ефективен аналгетик, а кокосово масло има антибактериално действие.

Всеки трябва да знае за това ефективно домашно средство за защита! Споделете тази статия, за да помогне на Вашите приятели и роднини.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply