img

4 причини, които ще ви накарат да говорите мръсотии на мъжете!

/
/
/
loading...
Голяма част от съветите за това как да разнообразите връзката си пише, че трябва да говорите повече мръсотии или да влизате в различни роли.

Факт е, че това работи, особено ако искате да зарадвате по-силната си половинка, споделя teenproblem.net.

Ето ви 4 прости причини, които обясняват защо мъжете харесват жените да им говорят мръсотии.

1. Увереността ви му се струва много секси

Жените, които говорят „мръсотийки“ под завивките излъчват увереност, самочувствие и най-вече показват, че знаят какво точно искат. Всичко това вдига мъжкото либидо и кара половинката ви да се постарае

2. Той се чувства като секс бог

Много от палавите приказки в леглото звучат като комплименти за него, а и му подсказват, че вие се наслаждавате на всичко, което прави и сте готови да изпълните и най-големите му фантазии, което го мотивира да бъде креативен и да се раздава.

3. Възбужда ги, защото виждат различното ви АЗ

В ежедневието си, вероятно се държите като „дама“ – културна, сдържана, премерена и когато в спалнята отворите палавата си уста, той е приятно изненадан, шокиран и объркан, което автоматично го възбужда повече.

4. Показва му, че много го желаете (секса и самия него)

Палавите думички са знак, че жената се е възбудила много, че се е отпуснала достатъчно и че няма търпение да се поизпоти с партньора си в леглото. Мъжете не искат просто едно топло женско тяло, а жена, която да бъде активна, знае какво иска и не се страхува да го каже и изисква.

Източник: Дунавмост

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *