img

Баща влезе в стаята на сина си и видя, че всичко е подредено, леглото оправено, а на него бележка. Когато я прочете…

/
/
/
loading...
Един следобед, баща минава покрай стаята на сина си. Той забелязва, с родителските си инстинкти, че нещо не е наред.

Стаята е напълно изчистена, дрехите са прибрани и дори леглото е постлано. Той ужасно се притесни, когато вижда писмо върху възглавницата на сина си, на което пише „Татко“.

В очакване на най-лошото, той отваря писмото и започва да го чете с треперещи ръце.

„Скъпи татко, с голямо съжаление и тъга, ти пиша. Аз трябваше да избягам с новата си приятелка, защото исках да избегна неприятната сцена с майка и теб. Изпитвам истинска страст към Стейси. Тя е толкова хубава, но знам, че няма да я одобрите, заради нейните пиърсинги, татуировки, стегнати мотоциклетни дрехи, както и факта, че тя е много по-възрастна от мен.

Но не е само страстта, татко, тя е бременна.

Стейси казва, че ще бъда много щастлив. Тя притежава собствена каравана в гората и има достатъчно дърва, за да изкараме цялата зима. Ние споделяме мечтата да имаме много деца.

Стейси ми отвори очите за факта, че марихуаната наистина не наранява никого. Ние ще отглеждаме за себе си и ще я търгуваме с други хора в общността.

В същото време, ние ще се молим, науката да намери лек за СПИН, така че Стейси да се почувства по-добре. Сигурен съм, че тя го заслужава.

Не се притеснявайте, татко. Аз съм на 15 и знам как да се грижа за себе си. Сигурен съм, че някой ден ще ви посетя, за да ви разкажа какво се е случило с живота ми и да видите внуците си.

С любов
Джошуа

П.С. Татко, нищо от написаното по-горе не е вярно. Аз съм в къщата на Джейсън. Просто исках да ви напомня, че има много по-лоши неща в живота, отколкото училищният доклад, който съм оставил на масата в кухнята. Обади се, че е безопасно за мен да се върна у дома!“

Ние от Girl.bg призоваваме родителите да не бъдат прекалено строги с децата си и да обръщат повече внимание на тяхното възпитание, защото все пак, те са бъдещето на България!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *