как да носим бельото

Всички жени трябват да го знаят! Ето как да носите правилно бельото си (съвети от специалист)

Акушер гинекологът д-р Октавия Канън обяснява кои лесни промени в начина ви на живот са полезни за вашето здраве. Вместо дълга лекция, тя очерта тези пет прости правила …

Избягвайте прашките

Макар, че прашките може да ви помогнат за повече топлина в спалнята, това може да бъде вредно за вашето здраве. Д-р Канън обясни, че това бельо може да предизвика бактерии, включително E.Коли, тъй като лесно се разпространяват от ануса към влагалището. Ако не сте готови да се разделите изцяло с оскъдните бикини най-малко избягвайте да спите с тях.

Памучно бельо

Памукът е дишаща материя, за разлика от коприната или дантела. Д-р Канън обяснява, че изборът на памук предотвратява появата на инфекция.

Бельото след спорт

Душът след фитнес няма да направи много за вашата хигиена, освен ако смените бельото си. Д-р Канън разкри, че фитнес уредите често са място, което приютява инфекция. Тя обясни: „Бактериите обичат топла, влажна, тъмна среда.“ След спорт вземете душ и облечете чисто бельо.

Без аромати

Всички се изкушаваме от хубаво миришещите перилен препарат и омекотител в пералнята. Но ароматизираните продукти могат да дразнят кожата и за това винаги е по-безопасно да избирате опции без аромат.

Малък размер бельо

Може да имате любими бикини, които са една идея по-малки от вашия размер и ви е трудно да обуете. Но има една много важна причина, поради която трябва да се избягва притискането в тях. „Ако вашите бикини се отбелязват върху кожата ви, вие сами се излагате на риск за вагинални инфекции и обриви.“ Не се опитвайте да се “съберете” в тясно бельо, дори ако е любимото ви.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply