гениална идея

Между тези 2 къщи има малко „мъртво пространство“ от 2 метра, но това, което съседите измислиха е гениално (снимки)

Навсякъде в Англия може да видите къщи с разстояние между тях – буквално на всяка улица. Обикновено това е „мъртво пространство“.
Но как собствениците на две къщи в Уиленхол успяват да запълнят това място е направо фантастично! Кевин и Саманта Мейс и Роб и Хелън Шелдън се обединяват за много специален проект. Между къщите им има разстояние от около 2 метра, което стои неизползваемо. До деня, в който не изгаря една обикновена крушка и на двете семейства не им хрумва гениална идея.

Решават да си направят собствена мини кръчма. Мини-бар между двете къщи. Площта е по-малка от 10 кв.м. Но за тях е достатъчна, за да осъществят идеята си. А цената? 80 лири или 120 долара.

 

Половината от парите отиват за покрива. Пейките са от седалките на стар автобус, а барът от работен тезгях.

Има много детайли, които са типични за истинските английски кръчми – всичко закупено или от ebay, или от битака.

Почти за без пари! Отнема им 3 месеца, за да завършат проекта. Имат си дори истинска „машина за чипс“, в типичните малки пакети. Така всеки може да си похапва, когато реши. Двете двойки искат да споделят домашно приготвените вино, бира или сайдер в автентична атмосфера.

За вдъхновение им служи модел на кръчма от Австралия.

След като всичко е завършено мъртвото пространство между къщите се радва на истински живот и е най-малката и странна кръчма в света. Наздраве!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply