как да отслабна

Не са ви нужни диети и тренировки, за да отслабнете – трябва ви само да знаете това!

Отслабнете само за няколко дни, като натискате тези точки! Ще се зарадвате на резултата!

Акупунктурата и акупресурата са били използвани в продължение на векове като алтернативно лечение и са доказали, че са ефективни и полезни при редица заболявания. Тези техники не са никак сложни: те функционират много просто.

Всеки орган в тялото е свързан с определена точка чрез енергийни канали. Така, ако имате проблем с даден орган, вие просто трябва да знаете коя точка му съответства и да я масажирайте.

Но знаете ли, че акупунктурата може да ви помогне и да отслабнете и да ускорите метаболизма си?
Ние ще споделим с вас 4 точки, които, ако им окажете натиск, ще ви помогнат да се отървете от излишните килограми и да получите тялото на мечтите си без никакви усилия от ваша страна. Масажирайки тези 4 точки, ще увеличите нивата си на енергия, ще ускорите метаболизма си, ще премахнете и ще предотвратите натрупването на телесни мазнини и ще ограничите апетита и желанието си за храна пише zajenata.bg.

Това са точките, които трябва да натискате, ако искате да отслабнете бързо:

Лице

Масажирайте тази точка върху лицето си и ще контролирате апетита и ще намалите стреса и тревожността. Като правило, тя ви помага, когато сте под стрес. Това е точката между носа и горната устна. Правете й масаж в продължение на 5 минути, два пъти на ден.

Ръка

РъкаМасажът на тази точка ще понижи температурата на тялото и ще подобри функцията на червата. Това е изключително важна точка, защото енергията на цялото тяло минава през нея. Трябва да я масажирате 1 минута, 2-3 пъти на ден.

Крак

Тази точка на крака се нарича Зу Сан Ли и е широко използвана в акупресурата. Тя може да  подобри храносмилането и да предотврати или намали възпалението. Тази точка е много важна, именно затова носи и прякора “точката на стоте болести” или “точката на дълголетието”. Масажирайте я всеки ден и ще се отървете от поне 0,5 кг на седмица.

Тя е разположена точно под капачката на коляното и можете да намерите местонахождението й, покривайки лявото си коляно с дясната длан и обратно. Между кутрето и безименния пръст има малко пространство между костите. Това е “точката на дълголетието.”

Трябва да масажирате тази точка за около 10 минути в посока на часовниковата стрелка 9 пъти на всеки крак. Само не забравяйте: не правете масажа, преди да си легнете, тъй като предизвиква безсъние. Напълно нормално е, ако чувствате болка или дискомфорт по време на масажа, така че не се притеснявайте, това просто означава, че го правите правилно.

Уши

И накрая, имате точка на ухото. Масажът й повишава вашия метаболизъм и помага на тялото да смила храната по-бързо – което води до бърза загуба на тегло. Трябва да приложите лек масаж чрез непрекъснато натискане на палеца в продължение на 3 минути. Масажирайте 3 пъти на ден.

lifebg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply