img

8 дрехи, които незабавно трябва да изхвърлите от гардероба си ако не искате да приличате на баби!

/
/
/
loading...

Всяка жена е необходимо да се грижи добре за себе си, за да изглежда млада и свежа във всяка възраст. Оказва се, че даже гардеробът може да бъде срещу вас, ако си купувате неправилните дрехи! Днес, ние ще ви предпазим от тези рискове и ще ви кажем кои са тези неща, които състаряват жената.

1. Бижута с големи камъни

Плашещо големите камъни, често се свързват с фотографии на бабички. Ако харесвате бижута, се уверете, че вашите украшения изглеждат актуални и стилни.

2. Трикотажни рокли

Това са рокли, в които винаги изглеждаме като чувал с картофи. Те често са със затворена яка. Не по-малък провал е версията на рокля, която прилича на халат за баня. Като цяло, трикотажните рокли често подчертават гънките на корема и създават впечатление за домашно облекло. Не обличайте така, когато излизате!

3. Платформи

Те утежняват визията, така че може да добавят още няколко години към реалната ви възраст. Изберете обувки на ток, подходящи за всички случаи!

4. Безформени дънки

Не забравяйте, че към избора дънки е необходимо да се подхожда много внимателно. Има много стилове, така че ако прекарате в магазина малко по-дълго, отколкото сте планирали, ще можете да изберете перфектния чифт!

5. „Счетоводителска“ блуза

Тези вталени ризи с копчета, отдавна са излезли от мода. Ако не искате да изглеждате старомодно, купувайте си малко по-свободни блузи.

6. „Бабешки“ сутиен

Той има широки презрамки и закопчалки. Експериментирайте, има толкова много модерни версии на тази красива част от бельото!

7. Костюм от туид

Този костюм сякаш е измислен за по-възрастни жени, но дори и тях съвсем умишлено ги състарява! Идеалното решение – комбинирайте сако с дънки или с панталон от нормална тъкан.

8. Мрежест чорапогащник

Мрежестите чорапогащници отдавна не са на мода. Ще изглеждат смешно. Изберете черен чорапогащник или в телесен цвят.

Въоръжени с тези съвети, вече ще знаете какво не е необходимо да държите в гардероба си! Запомнихте ли? Чудесно, сега винаги ще изглеждате стилни и млади!

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *