женски черти

Най-лошите женски черти на всяка зодия!

Ако се интересувате от астрология и вярвате в планетарните влияния върху поведението на хората, то вероятно ви интересува как звездите предсказват начина, по който всеки човек реагира във връзката си и взаимодейства със своя партньор.

Ако сте мъж, няма начин да не ви е интересно какви са най-добрите качества и достойнства, както и най-лошите черти на жените от всяка една зодия.

Тук сме се съсредоточили на най-лошите. С други думи ще чуете грозната истина за дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, така че да си имате едно наум.

Овен

Тези дами са супер взискателни в любовен план. Те ще изсмучат цялата ви енергия, тъй като тяхната концепция във връзката им е техният партньор да задоволява всички техни нужди, желания и прищевки. Тези жени умеят да вълнуват мъжете, но те имат огромно его и често се държат като девойки в беда, които имат нужда от постоянно спасяване и обгрижване.

Телец

Жените Телец обичат да се обграждат с хора (най-вече приятелки), по-малко привлекателни от тях самите, именно защото имат склонност към нарцисизъм. Жената Телец сякаш притежава вълшебното огледало на мащехата на Снежанка и редовно го пита „Аз ли съм най-красивата на света?“. Не се заблуждавайте, че тази жена търпи критика или притежава самоирония – за нея няма нищо по-хубаво от нейния дом, нейното куче, нейните роднини, нейните приятели и т. н.

Близнаци

Тези дами са чаровни и умели флиртаджийки, които обаче в даден момент се превръщат в ужасно хаотични личности. В началото ще ви е приятно да излизате и да общувате с тях, но в даден момент ще усетите, че затъвате в комуникационна бъркотия – отношенията ви ще станат супер сложни и абсолютно непредсказуеми. Причината естествено е, че тези жени имат раздвоение на личността – характерно за всички представители на тази зодия.

Рак

Тези жени се държат с мъжете си като с техни майки и покровителки. Те владеят до съвършенство тактиката „пасивно-агресивна манипулация“ и редовно вменяват на своите партньори чувство за вина. Тези дами са страхотни в кулинарията, но затова пък са изключително обидчиви и редовно ще трябва да им правите комплименти за всичко. В противен случай те ще ви обявят за нечувствителен подъл злодей и вие няма да имате шанс да се защитите.

Лъв

Горделивите дами от зодия Лъв ще се държат така с вас, сякаш тяхното присъствие е най-голямата благословия в живота ви. Те ще ви забранят всякакво желание за независимост и ще се надсмиват редовно на вашата наивност (дори да не сте наивен, ще се почувствате такъв). Лъвиците са жени, пристрастени към Instagram и Facebook, така че вашата връзка с такава жена ще е обществено достояние и вие няма да можете да направите нищо по въпроса.

Дева

Жените Дева се държат като закостенели стари моми още от пубертета. Това е техният архитип. Те винаги ще ви диктуват как да живеете и ще се държат като строги учителки, които разбират от всичко. На всичкото отгоре ще ви внушат, че вие самият сте некомпетентен и най-добре да си мълчите, когато те говорят. За да излизате с такава жена, трябва да си сложите ваксина срещу критика – защото ви предстои да чуете много такава и то хаплива.

Везни

С жена от зодия Везни не ви чака нищо друго освен неприятности. Сред качествата на тези дами не са лоялността и верността. Те са суетни и меркантилни същества, които са готови на всичко за един комплимент и за един по-лъскав подарък. Често тези жени са със супер визия, но са лишени от всякакво съдържание. Освен това те си менят мнението постоянно, което за всеки мъж си е сериозно изпитание.

Скорпион

Тези жени са леко психо. Често приличат на страховит хищник, който ви привлича с поглед, но е готов да ви оглозга до кокал в преносен смисъл, разбира се. Жените Скорпион никога не започват връзка, в която няма да имат пълна власт и господство. Те се впечатляват от мъже, които съчетават изискан външен вид, с добри доходи, семейство от сой и редица връзки и контакти на ниво. Дамите от тази зодия са големи използвачки, които искат да се забавляват за чужда сметка.

Стрелец

Жените Стрелец са изключително забавни и чаровни и владеят изкуството да пращат закачливи секс съобщения, така че онлайн флиртът е любимият им. Тяхното чувство за хумор е ценено от всички, но именно в това е проблемът – вие винаги ще се чувствате в тяхната сянка. Освен това тези дами имат фобия към сериозните ангажименти. Те ще ви обичат толкова дълго, колкото им скимне (Тейлър Суифт е зодия Стрелец) – не очаквайте да сте с тях докато смъртта ви раздели.

Козирог

Тези жени могат да бъдат безмилостни, зли кучки и да са горди от този факт. Често представителките на тази зодия са проклети и надменни и смятат всички останали за посредствени. Жените Козирог просто не искат да си губят времето и енергията с отношения, в които не виждат потенциал. Така че те ще отблъскват вашите фалшиви комплименти и ласкателства, и няма да ви дадат никакъв шанс за флирт, ако не сте им направили добро първо впечатление.

Водолей

Жените от тази зодия са пълни с тайни и мистика. Освен това те са склонни да вярват и да практикуват тайни култове и ритуали. На всичкото отгоре жените Водолей са доста непоследователни – единия ден може вие да сте центърът на вселената им, а на другия ден да се правят, че не ви познават. Освен това тези жени си падат малко хипи, малко пънк, гръндж и др. Ще ви бъде доста трудно да им повярвате, че наистина ви обичат, защото те се държат с ирония по отношение на всичко в живота си.

Риби

Тези дами са известни като „кошчето за отпадъци в зодиака“. Жените Риби имат склонност да се вербуват сами за различни изгубени каузи. Те обичат да се въвличат в сложни, обречени връзки, в които вярват до последно. Ето защо трябва да внимавате, ако сте във връзка с жена от тази зодия – тя обича драмата, обича да се прави на жертва, но няма отърваване от нея.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply