колко печелят порноактьорите

Край на мистерията: Ето какви хонорари се вземат от филмите за възрастни!

Докато хората гледат порно едва ли се замислят за финансовото измерение на тази професия. И че актьорите във филмите за възрастни са се присъединили към могъщата индустрия заради заплащането.

Парите зависят от това в какъв състав и с колко още души се снимат актьорите, както и какво са готови да направят, разкрива тайните на розовия бизнес Дерек Hay – основателят на LA Direct Models.

Продуцентската къща представлява много от най-добрите изпълнители в порното, разказва британският „Индипендънт“.

Стандартно, ако жена се снима с мъж, за горещите сцени може да получи 1000 долара, а ако се снимат две жени – по 700-800 долара.

Ако обаче вече се снима жена, която за първи път ще прави анален секс пред камера, това вдига цената й. Вече става дума за сума от $2000 до $6000 за първа такава сцена.

Оказва се, че има и расов фактор – първата секс сцена с чернокож актьор, например, също води след себе си по-високо заплащане.

Като цяло обаче жените са по-добре платени от мъжете.

Най-добре платените звезди в бранша могат да се похвалят с половин милион долара на година. Най-често обаче печалбата им е в рамките на $300 000 – 400 000 годишно.

Очертава се и нова тенденция – все по-търсени стават възрастните дами за удоволствия пред камера. Много жени пък започват да се снимат в средата на 30-те си години.

„Двете най-търсените категории в порното са тийнейджъри и зрели. Има мода и тенденции в порното, точно като във всичко друго“, разказва продуцентът.

Освен това продуцентите се интересували и от дългосрочната работа с актрисите, а не само докато те си изплатят някой заем.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply