Мелания Тръмп фотосесия

Вижте как изглеждаше Мелания Тръмп на 16 години (ретро фотосесия)

Мелания Тръмп е новата първа дама на САЩ. Тя е най-красивата жена, която е влизала в Белия дом.

Мелания е бивша манекенка и е родена в Словения. Това я прави първата съпруга на президент, която е родена в бившия социалистически блок.

Тридесет години преди да стане първа дама на САЩ, Мелания Тръмп се опитва да пробие в модния свят.

За целта младата дама прави първа фотосесия, като, разбира се, кадрите са черно-бели, а територията, на която се снима е родната Словения.

Въпросните кадри са от далечната 1987 година, когато Мелания е едва на 16. Това са първите професионални фотоси на изящната дама и всъщност именно те отварят вратите на модния свят пред нея.

Фотосесията е направена от словенския фотограф Стейн Жерко, който забелязва Мелания съвсем случайно, но привлечен от нейната външност веднага й предлага да я снима. „Тя беше висока и слаба девойка с атрактивни очи“, спомня си той. Жерко допълва, че първоначално настоящата дама е била „свито и срамежливо девойче“, но впоследствие бързо се отпуснала пред камерата.

Три години преди да се срещне с Доналд Тръмп, Мелания позира гола за френско мъжко списание. Тя се снима заедно със скандинавския модел Ема Ериксон.

Фотографът Але де Басевил описва снимките като „красота, а не порнография“. Има сведения, че Мелания се е държала изключително професионално по време на снимките.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply